Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play Felix The Reaper: puzzelend een weg banen door de wereld

13/10/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is even geleden, maar het is weer eens tijd voor een Let’s Play. Deze week heeft JJ een bijzondere game uitgekozen. Jelle en Koos, niet twee verfijnde puzzel gamers, mogen Felix The Reaper gaan proberen. En laat dit nou net een puzzelgame zijn. Hoe gaan ze het er vanaf brengen? Dat zie je in dit item!

Wat is Felix The Reaper?

Een puzzelgame. Zo simpel is het eigenlijk. Iedereen die daar niet van houdt zal waarschijnlijk deze Let’s Play niet heel lang gaan volhouden. Maar de mensen die daar wel van houden kunnen 40 minuten lang genieten van hoe Jelle en Koos zich een weg banen door de wereld. Jij speelt als Felix, die werkt bij het Ministerie van de Dood. Hij is op zoek naar Betty de Maagd, waar hij verliefd op is. Betty werkt dan weer bij het Ministerie van het Leven. Lekker contrasterend dus. Dit is ook precies de reden dat ze elkaar bijna nooit tegenkomen. Hij is op zoek naar haar en moet daarvoor door de wereld van de levenden heen. En daar is hij niet zo’n fan van.

Help Felix

Want hij heeft echt een vriendin nodig. Jij moet ervoor zorgen dat Felix heelhuids door de wereld van de levenden heen komt. Er zijn genoeg tools waarmee dit bereikt kan worden. Maar, er moeten ook mensen sterven. Zoals gepland is door het Ministerie van de Dood. Eigenlijk zijn er dus drie dingen waar je je mee bezig houdt terwijl je probeert om Betty te vinden. Een leuke touch is dat de game je de optie geeft om nummers van meer dan tien indie-artiesten te zetten. En daarnaast kan er ook flink wat gedanst worden. Kortom: de game, die op PC, PlayStation 4 en Xbox One speelbaar is, biedt eigenlijk zoveel dingen dat je er in ieder geval niet verveelt door raakt. Tenzij je niet van puzzelen houdt natuurlijk.

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch