Menu Premium
Loading...

Let’s Play EA Sports UFC 3: Steven en Skate hun titanenstrijd

05/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de redactie heeft iedereen een grote passie voor gaming. Het is echter niet zo dat dit het enige is, wat de velen heren en enkele dame bezighoudt. Iedereen heeft zo zijn interesses naast het gamen. Voor Skate betreft dit onder meer het Amerikaanse showworstelen van de WWE, maar vooral ook mixed martial arts, kortweg MMA. Van de laatstgenoemde vechtsport komen regelmatig toffe games op de markt. Eerst was het uitgever THQ die MMA aan het grote publiek presenteerde, maar sinds 2014 is het EA dat met de officiële UFC-licentie aan de haal is gegaan. Naast Skate kan je ook Steven prima warm maken voor een potje UFC. De heren stappen in deze let’s play de digitale octagon in en gaan elkaar te lijf. Benieuwd naar wie er als winnaar uit de strijd komt? Check nu deze Let’s Play UFC 3: Steven en Skate hun titanenstrijd!

UFC 3 opent 2018 voor Electronic Arts

In 2014 kwam EA met EA Sports UFC, dat voortborduurde op de serie van de ter ziele gegane uitgever THQ. Twee jaar later was het de beurt aan EA Sports UFC 2. In februari 2018 mogen we aan de slag met EA Sports UFC 3. Met deze tweejaarlijkse cyclus volgt EA niet de weg die het met veel andere sportsfranchises is ingeslagen. De in Nederland razend populaire FIFA-serie komt ieder jaar met een spiksplinternieuw deel. Hier hoor je vaak klaagzang over een gebrek aan vernieuwing. Wellicht wil EA dit bij UFC voorkomen door niet ieder jaar met een nieuw deel te komen. In deze let’s play gaan Skate en Steven zoals gezegd aan de slag met EA Sports UFC 3. De heren gaan de strijd met elkaar aan en bekijken tegelijkertijd of er vooruitgang in de gameplay is geboekt ten opzichte van het vorige deel.

Hebben jullie ervaring met EA’s UFC-franchise? Zo ja, ga je aan de slag met EA Sports UFC 3? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play EA Sports UFC 3: Steven en Skate hun titanenstrijd!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch