Menu Premium
Loading...

Let’s Play Dirt 4

10/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dirt, vroeger genaamd Collin Mc Rae. Koos en JJ zijn fans van het eerste uur en hebben al aardig wat uurtjes geracet in deze franchise. JJ en Koos hadden allebei Dirt 4 nog niet aangeraakt en gaan in deze Let’s play hun skills laten zien met deze eerste blik op Dirt 4.

Codemasters innoveert

In deze nieuwe Codemasters game zitten natuurlijke nieuwe dingen zoals: het eindeloos eigen tracks generaten wat heel leuk is om met vrienden te spelen natuurlijk. Onze Gamekings gaan verschillende modes spelen.

Koos begint met Land Rush. Op ze Amerikaans, met veel pk’s onder je motorkap waar je keihard in het stof racet tegen iedereen. Land Rush is een hele ruwe mode waarbij er eigenlijk geen regels zijn en je maar gewoon stof moet happen. Daarna neemt JJ het stuur over en gaan ze Rally Cross doen. Bij Rally Cross race je op het circuit met moeilijke bochten en moet je zo snel mogelijk de beste tijd per ronde neer zetten.

Door de sneeuw baggeren met Classic cars

En last but not least gaan we de HIstoric  mode spelen in Zweden. Oude auto’s en heel veel sneeuw en die combinatie blijkt enorm lastig te zijn. Beiden hebben JJ en Koos heel veel last van crashen, aangezien ze met de neus van hun auto steeds in het sneeuw happen waardoor de auto omslaat. Met deze mode kun je echt het kaft van het koren scheiden en zien wie er nou echt kan rijden en wie niet.

JJ en Koos zien erg veel mogelijkheden met deze nieuwe Dirt 4. Online gaat het helemaal los, je eigen tracks genereren en ze uploaden zodat iedereen ze kan spelen en meer dan 50 auto’s waar je mee kunt racen. 9 Juni komt Dirt 4 uit en onze Gamekings kunnen niet wachten tot ze hem mee naar huis kunnen nemen.

Wat vonden jullie van DIrt 4? Laat het ons weten in de comments.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch