Menu Premium
Loading...

Let’s Play Diablo III: Eternal Collection: “A match made in heaven or hell?”

18/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het spel is inmiddels al vrij oud. Diablo III kwam oorspronkelijk op 15 mei 2012 uit op de PC. Een jaartje later werd ie ook gereleased voor de PlayStation 3 en Xbox 360 op 3 september 2013. En nog een jaar later voor de PlayStation 4 en Xbox One op 19 augustus 2014. Nu denk je waarschijnlijk: ‘hebben we niet al zo’n beetje elke console gehad?’ Nee, natuurlijk niet! De Nintendo Switch mogen we natuurlijk niet vergeten.

Wat zit er in de Diablo III: Eternal Collection?

Omdat het spel al meerdere expansions kent, zou het natuurlijk heel erg sneu zijn als je hier ook voor moet betalen. Daarom heeft Blizzard Entertainment het makkelijk gemaakt voor Switch bezitters door ze de complete package aan te bieden. In de Diablo III: Eternal Collection zit namelijk de originele Diablo III game, de Reaper of Souls expansion en de Rise of the Necromancer pack. Maar dat is nog niet alles. Nintendo bezitters kunnen zich ook gaan verheugen op exclusieve items die alleen voor de Switch beschikbaar zijn. Zij krijgen namelijk items uit de wereld van The Legend of Zelda zoals een Cucco companion pet, een Triforce portrait frame en een speciale Ganondorf transmogrification set!

Samenwerking tussen Nintendo en Blizzard Entertainment

Het komt zelden voor dat er Blizzard games op de Nintendo verschijnen. Veel games van Blizzard zijn er natuurlijk ook niet voor gemaakt. De laatste keer dat er een Blizzard game verscheen op een Nintendo was in 2003. Blackthorn, The Lost Vikings en Rock n’ Roll Racing kwamen toen uit op de Game Boy Advance. Diablo III op de Nintendo Switch zal dus de eerste Blizzard game op de Nintendo zijn in 15 jaar.

Diablo III: Eternal Collection komt uit op 2 november 2018 voor de Nintendo Switch. Zouden jullie nog meer Blizzard games op de Nintendo willen zien? Wellicht is Hearthstone een perfecte kandidaat voor op de Switch? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch