Menu Premium
Loading...

Let’s Play Destiny 2

06/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig gamer heeft maandenlang reikhalzend uitgekeken naar de release van Destiny 2. Bungie’s nieuwste game geldt als een van de grootste releases van het jaar. De hype zet zich op social media voort en ook bij Gamekings is men enthousiast over Destiny 2. Op Twitch heb je al kunnen zien hoe de Gamekings zich vermaakten bij de Destiny 2 launch party in de Melkweg te Amsterdam. Ondanks het vele bier dat door Koos & co verorberd werd aldaar, zijn de Gamekings nog ’s nachts aan de slag gegaan met Destiny 2. Ook Koos besloot dat slapen van onderschikt belang was en nam bij thuiskomst de controller in de hand om aan de slag te gaan. Na het downloaden van de onvermijdelijke day one patch ging hij helemaal los met Destiny 2. Sterker nog, de verrichtingen van de de kersverse streamer waren te volgen op Twitch. Nu neemt hij samen met JJ plaats voor een let’s play. Check hoe Koos het ervan af brengt in deze Let’s Play Destiny 2!

Koos geniet van Destiny 2

Toen Koos woensdagochtend op de redactie kwam zag hij er wat moegestreden uit. Niet gek, want de beste man had de hele nacht Destiny 2 gespeeld. Overigens was Koos niet de enige die de nachtelijk uren had benut voor het spelen van Bungie’s nieuwe game. De angst om achter te lopen maakt dat men erg ‘dedicated’ is. De eerste ervaringen van Koos met Destiny 2 heb je dus al kunnen zien op Twitch. Nu zet hij zijn reis voort. Het afscheid van Destiny ‘1’ viel hem zwaar, maar afgaande op zijn eerste reactie zit dat sentiment hem niet langer in de weg. Ondanks de vermoeidheid steekt hij zijn liefde voor de game niet onder stoelen of banken.

Benieuwd naar Koos zijn gedachten bij Destiny 2? En wat is eigenlijk jullie mening over de game? Heb je het spel al in huis gehaald of kijk je even de kat uit de boom? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Destiny 2!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch