Menu Premium
Loading...

Let’s Play Destiny 2

Google Plus Jan Johan Belderok
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
06/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Menig gamer heeft maandenlang reikhalzend uitgekeken naar de release van Destiny 2. Bungie’s nieuwste game geldt als een van de grootste releases van het jaar. De hype zet zich op social media voort en ook bij Gamekings is men enthousiast over Destiny 2. Op Twitch heb je al kunnen zien hoe de Gamekings zich vermaakten bij de Destiny 2 launch party in de Melkweg te Amsterdam. Ondanks het vele bier dat door Koos & co verorberd werd aldaar, zijn de Gamekings nog ’s nachts aan de slag gegaan met Destiny 2. Ook Koos besloot dat slapen van onderschikt belang was en nam bij thuiskomst de controller in de hand om aan de slag te gaan. Na het downloaden van de onvermijdelijke day one patch ging hij helemaal los met Destiny 2. Sterker nog, de verrichtingen van de de kersverse streamer waren te volgen op Twitch. Nu neemt hij samen met JJ plaats voor een let’s play. Check hoe Koos het ervan af brengt in deze Let’s Play Destiny 2!

Koos geniet van Destiny 2

Toen Koos woensdagochtend op de redactie kwam zag hij er wat moegestreden uit. Niet gek, want de beste man had de hele nacht Destiny 2 gespeeld. Overigens was Koos niet de enige die de nachtelijk uren had benut voor het spelen van Bungie’s nieuwe game. De angst om achter te lopen maakt dat men erg ‘dedicated’ is. De eerste ervaringen van Koos met Destiny 2 heb je dus al kunnen zien op Twitch. Nu zet hij zijn reis voort. Het afscheid van Destiny ‘1’ viel hem zwaar, maar afgaande op zijn eerste reactie zit dat sentiment hem niet langer in de weg. Ondanks de vermoeidheid steekt hij zijn liefde voor de game niet onder stoelen of banken.

Benieuwd naar Koos zijn gedachten bij Destiny 2? En wat is eigenlijk jullie mening over de game? Heb je het spel al in huis gehaald of kijk je even de kat uit de boom? Laat je horen in de comments onder deze Let’s Play Destiny 2!

 

Loading...
 • Ghrane

  Nog steeds zwaar teleurgesteld dat Bungie niet in staat is de PC versie op de zelfde dag uit te brengen.
  Tot de dag aangebroken is dat Destiny 2 ook uit is voor PC, alles wat met Destiny 2 te maken heeft ontwijken en spoilers weg houden.
  Enjoy.

  • Ik snap de keuze ook niet. Ik speel zelf op ps4 maar ik snap dat het voor de PC community wel kut is om te moeten wachten. Succes met het dodgen van de spoilers en zo.

   • Ghrane

    Dat gaat wel goed komen, mijn teleurstelling in Bungies keuze is momenteel groot genoeg om mij er nog van te weerhouden.

    Jij veel plezier met de game 😉

   • Ikke

    Yep is zo maar zij zullen daar wel voor beloond worden.

  • BassieB

   Denk dat ze wel in staat zijn, maar gezien de relatie met Sony zal het wel om geld gaan 😉

   • Ghrane

    Maar als het echt een deal zou zijn met Sony, denk ik dat de keuze eerder zou zijn dat de Xbox One als laatste pas een release zou krijgen.
    Bungie heeft al jaren geen PC game gemaakt, wellicht willen ze er een goede release van maken zonder crashes en launch problemen.

    • Nawaqi

     Als ze echt heel graag een goede PC versie hadden willen maken hadden ze daar gewoon wat meer aandacht aan besteed en was die nu gewoon klaar. Met deze actie hopen ze gewoon wat extra console sales te halen ten opzichte van de PC.

     • Ghrane

      Ik denk wel dat ze een goede versie maken, anders had ik geen 1,5 maand langer hoeven te wachten.
      Maar ze gaan indd voor de console sales en onder tussen de pc versie polishen, althans dat mag ik hopen 🙂

     • Ikke

      Nee dan was hij gewoon gerushed geweest en had je nu een game die onaf is. Zij snappen gelukkig dat pc gamers nog kritischer zijn. EN daar is gewoon extra tijd voor nodig.

   • Ikke

    Denk dat de pc toch ook wel exclusive dingen gaat krijgen, zeker nu ze moeten wachten…. En zowiezo zijn pc games gewoon goedkoper…. Altijd.

  • Flap Drol

   Als ze echt aan het stressen zijn is de pc versie uitstellen waarschijnlijk de financieel minst schadelijke optie. De groep die met launch wil kopen is waarschijnlijk vooral xbox en ps omdat daar al een destiny 1 is.

   En misschien heb je nog gekken die hem eerst voor de console en dan nog eens voor de pc halen.

   • Ikke

    Maar ik denk dat er toch heel heel veel spelers gaan wachten omdat ze hem perse op pc willen halen…. onderschat die groep niet…. Is groter dan je denkt…

  • Ikke

   Denk niet dat het heeft te maken heeft met “in staat zijn tot” Meer dat ze een goede pc versie willen neerleggen en die is nu eenmaal superieur aan console versies…. Gebeurtr wel vaker dat een pc versie uitgesteld wordt. Niks mis mee alszehet doen in het kader van een goede pc versie willen uitbrengen. Beter dat dan half werk afleveren… Juist een goed punt lijkt me want je wil de kritiek niet horen als het wel op dezelfde dag was uitgekomen en de game was helemaal fucked up. Dus beter wachten, de pc gamer wil ook een goede versie en is dus best bereid te wachten, mits hij episch wordt. Tuurlijk is het voor die groep moeilijk. Maar zeker bij zo’n hyped game als D2wil je gewoon niet met half werk komen.

   • Chiyaho

    De PC versie levert het minst op, dus leggen ze daar gewoon het minste prioriteit. Dat je gelooft dat die PC versie alleen uitgesteld wordt om een goede versie af te leveren is nogal goedgelovig. Als het echt moet kwam die versie namelijk gewoon dezelfde dag uit, bugfree en alles. In dat geval hadden ze gewoon in een vroeger stadium al meer mensen aan die port laten werken, het is nou ook weer niet zo dat er nooit een goede PC port op de dag van een consolerelease uit kan komen.

   • Barnaby Jones

    Het is veel meer werk om een PC versie te testen omdat werkelijk elke individuele pc gamer een compleet andere setup heeft. Resoluties, grafische kaarten, CPU’s, alle combinaties daarvan moeten getest worden.

 • Cyanide45

  Sinds het begin van Gamekings, voegen jullie elkaar niet eens toe aan jullie vriendenlijsten? Hoe kan dat? JJ je liegt Hahaha

 • Scare

  Shit, ik dacht de hype over te kunnen slaan maar helaas. Vandaag na een bezoekje supermarkt toch maar de disk meegenomen. Een uurtje gespeeld en ik zit er weer helemaal in. Wat knalt dit weer lekker!

 • Spud82

  Ik wilde ‘m aanvankelijk niet halen, maar de verleiding is toch weer te groot. Zeker nadat ik afgelopen nacht even meekeek bij sir Duncie, zag er goed uit. Morgen ook maar beginnen.

 • Anyaaro Sambusa

  Gamekings gaat failliet ik geef het maximaal nog 2 jaar. Keen Keld moeilijke tijden ???

  • Jordy

   betekenis-definitie.nl/ijlen

  • OsirisNLD

   Wat heb jij gesmoked?

  • Ikke

   Jij weet duidelijk niet waarover je praat man.

 • Ramon Zwiggelaar

  Zo dom van microsoft om Bungie niet gewoon destiny 1 voor de xbox xclusief te maken

 • Carbonspeed

  Koos prima gameking!

 • Joost

  Die fakkelbrigadier wist wat er aan de hand was in de Nederhop een slordige tien jaar geleden 🙂 Blijft jammer dat Typhoon muzikaal een hele andere weg is ingeslagen.
  https://www.youtube.com/watch?v=iE269rLRgqI

  • roeland

   Koning, keizer, admiraal. Fakkelbrigadiers, allemaal.

 • roeland

  Nou nou, wat een geweldige sequel zeg.. als je me had verteld dat het een lets play van Destiny 1 was, had ik het ook geloofd..

  • Spud82

   Wie wil jij toch overtuigen, als het om Destiny gaat?

 • Voor mij was Destiny 1 al geweldig. Ik zag de tekortkomingen zeker wel maar het voelde voor mij nooit echt vervelend.
  Tot nu toe is Destiny 2 bijna perfect. De manier van story telling is een stuk beter. Het zijn geen losse stukjes meer maar het gevoel dat het 1 groot verhaal is voelt beter aan. De missies en side missies en andere kleine dingen zijn nu meer in het verhaal verweven en je doet nu alles op een planeet. Dat is ook een goede keuze.
  De crucible voelt ook veel beter. Nog geen lag gehad, snelle matchmaking en toffe levels.
  Ik vind het niet het mooiste spel met de beste graphics wat ik wel een beetje had verwacht maar dat doet me niet veel. De planeten ziet er wel geweldig uit. Sfeervol en overal wel iets te doen.
  Ze hebben duidelijk geleerd van D1 en er aan gewerkt. Dit is gewoon een super game.
  De haters zullen blijven haten omdat het hun ding niet is wat logisch is.
  Het voelt in ieder geval goed. Het is logisch dat de vijanden hetzelfde zijn omdat het verder gaat na het verhaal van deel 1. Het voelt toch echt als een totaal andere game voor mij.
  Ik heb 3000+ uur in D1 gestopt en ik hoop dat dit op de lange termijn ook zeker lekker blijft!

 • Edwins1984

  Voor alle mensen die de game op de PS4 (pro) spelen, is de performance nog verbeterd sinds de beta?

 • D.R.S. v.Belzen

  Koos begint met de video dat hij al wat uren in de game heeft zitten en weet niet eens hoe je een missie opstart.Vervolgens vertelt hij JJ dat alleen warlocks zich kunnen reviven terwijl dat in Destiny 2 eruit is gehaald.Daarna zegt hij dat je strikes alleen kan doen.Koos vraagje heb je ooit Destiny gespeeld of lul je maar wat uit je nek?Is jammer dat Gamekings maar weinig mensen heeft die verstand hebben van games of ze daadwerkelijk hebben gespeeld.Ze hadden beter Skate en Steven deze let’s play kunnen laten doen.mvg

  • Ikke

   Van wat ik toen nu toe heb gezien is juist Shelly het meest hyped lijkt wel… Skate en Koos waren de laatste uren ook nog in haar stream maar wat een enthousiasme legt zij aan de dag…. Ik weet niet of er iemand is die meer hyped is.. Skate wellicht… Van Steven ben ik vooral benieuwd wat hij ervan vind want weet niet of dat het main type game is waar hij enthousiast van wordt… Denk het wel want ziet er allemaal goed uit…

   • D.R.S. v.Belzen

    Steven heeft Destiny plat gespeeld en weet zeker als het om Destiny gaat waar hij het over heeft.Vind het niet zo erg dat een game gehyped word of dat mensen enthousiast zijn want ik heb een eigen mening over games en laat me niet hype.Daarnaast is activision 1 van de sponsors van Gamekings.Vind het wel erg als gamer dat er door een game journalist slechte info word gegeven aan de consument of dat ze iets vertellen dat totaal niet klopt of dat ze maar wat uit hun nek lullen want als echte gamer kijk je daar zo door heen.

    • Barnaby Jones

     JJ en Koos zitten gewoon lekker voor het eerst een nieuwe game te spelen en wij mogen mee kijken. Ik snap echt niet waarom je dan geen “echte gamer” zou zijn of waarom ze perse alles zouden moeten weten voordat ze een video gaan opnemen.

     • D.R.S. v.Belzen

      Van een game journalist die er voor betaald krijgt en zegt dat hij zo fan is van Destiny zou je toch mogen verwachten dat hij op de hoogte is van de gang van zaken.

     • Barnaby Jones

      Ik krijg door deze video wel degelijk een goede indruk van de eerste uurtjes van Destiny 2. Genoeg om voor mezelf te beslissen of ik hier in moet stappen (het antwoord is nee). De taak van de heren gamejournalisten acht ik hiermee geslaagd 🙂

  • Juistem, met het nieuwe menu. Nieuw dus, had ik nog niet gebruikt dus. Vóór deze Let’s Play had ik alléén de openingsmissie gespeeld, zoals je wel kunt zien als we de Let’s Play aanvangen. Je begrijpt dat de insteek van dit item ‘de eerste stappen in Destiny 2’ zijn, toch? Ik speel met een Titan, heb nog niet meegemaakt wat er anders is aan een Warlock maar refereer naar mijn ervaring met Destiny 1. En ja ik heb wel eens Destiny gespeeld dus, op PS4 en Xbox One. Gecombineerd rond de 500 uur. Maar maak je geen zorgen, aanstaande vrijdag zijn Skate & ik volledig up-to-date om de review te doen. We hebben er immers dan al aardig wat uurtjes op zitten.

   Mocht je nog meer vragen hebben of dingen dwars zitten, dan hoor ik het graag.

   Doei.

   • Nemfin

    Maar heb je het boekje wel gelezen van deze game voordat je begon? 😉

   • D.R.S. v.Belzen

    Ben hier niet om over jou te oordelen want daar heb je een werkgever voor.Maar voor een game journalist die zegt dat hij zo fan is van Destiny heb je weinig verstand van zaken.Als je het nieuws rond om Destiny 2 had gevolgd had je kunnen weten dat de revive eruit is gehaald en als game journalist die er voor betaald krijgt om de juiste info te geven aan de consument/kijker is dat erg mager.

    • Nogmaals, het is een let’s play. Geen review. Het zijn meer eerste impressies en reacties op de game. Dan KAN ik nog niet weten hoe het menu nu werkt. In de review is dit natuurlijk anders. Je bent appels met peren aan het vergelijken.

 • Ikke

  Ik heb vooral Shelly zien spelen, damn zij is nu al verslaafd aan dat spel volgens mij. Das bijna niet te toppen, zoveel enthousiasme ze in de schaal legt…

 • Ruud_93

  “Het is voor mij nog steeds een beetje aquacadabra…” – JJ, 2017

  • Nemfin

   sommige opmerkingen als hij iets ziet zijn ook echt alleen opmerkingen welke een oude man kan maken 🙂

 • Steven

  Dit lijkt me echt leuk maar het zeikt me zo af dat er ingame micro transactions inzitten naast de inmiddels gebruikelijke seasonpass en als console peasant ps plus of xbox live. Ik zal wel ouderwets zijn lol.

 • Bridgeman

  Bij Destiny 2 valt het me vooral op dat die game uitkomt en iedereen ineens super psyched is om het te spelen, ook mensen die ik vroeger nooit echt veel hoorde over Destiny. Best bizar. Ik vraag me af of er een trein aan het rollen is waar mensen maar op springen om erbij te horen.

  • Chiyaho

   Vind je? Op Gamekings in het inderdaad wat meer, maar over het algemeen hoor ik vrij weinig over Destiny 2 vergeleken met de eerste Destiny. Zal me verder ook niet verbazen als mensen hier over 2 weken lopen te klagen dat de game een grind blijkt te zijn of ze een of andere gear alleen met microtransacties kunnen kopen.

 • PauluitOosterhout

  Ik heb er al behoorlijk wat uurtjes in zitten en ben nu level 20 met mijn hunter. Nu begint het pas echt. De legendaries, exotics, nightfall enz.
  Voorlopig vind ik het nog erg leuk. Weer helemaal opnieuw beginnen zodat blauwe engrams ineens erg belangrijk zijn. Alles opnieuw opbouwen.
  Het verhaal is sterk en er is veel humor dus dat vind ik ook wel leuk.
  Nu kijken hoe lang het leuk blijft. Heeft bungie geleerd van Destiny 1?
  Er zijn genoeg veranderingen die het fris maken terwijl het toch echt als Destiny voelt.
  Ik vraag me af hoe het over drie maanden is.

 • Joris Sluiter

  Is maar goed dat Koos geen PvP speelt want hij zou er hard afgeknald worden ;p

 • Mozil

  Koos ben jij zo’n gast die een Clippers petje draagt en nog geen 4 spelers op kan noemen 😛 ?

  • Nee, ik ben al wel naar 10 live wedstrijden geweest 😉

   • Mozil

    Nice!

 • Gamer

  Leuke game zo ver zit op level 7 heb niet zo veel tijd helaas maar vermaak bij mijn vriendenlijst op mijn xbox spelen ook best veel Destiny 2 trouwens.

 • Toiletborstel

  Top game, beter dan D1. Heb het naar mijn zin, worth it!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord