Menu Premium
Loading...

Let’s Play Capcom Home Arcade: Alien vs Predator en Armored Warriors

23/11/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een Capcom Home Arcade Let’s Play. De console is namelijk gearriveerd op de redactie en Boris en Jelle zitten al een tijdje te wachten totdat ze met de Home Arcade aan de slag kunnen gaan. En het kost wat (230 euro), maar dan heb je ook wat. Wat dat precies is, dat laten Boris en Jelle je zien in dit item.

Het eerste wat opvalt

En tevens ook het eerste wat door Boris en Jelle wordt opgemerkt, is het uiterlijk van de console. Want, Capcom staat namelijk redelijk opvallend op de bovenkant. En als de letters al niet opvallend genoeg zijn, dan zorgen de IKEA-kleuren er wel voor dat het alsnog opvalt. Verder valt de aanwezigheid van twee Sanwa JLF-TP-8YT sticks en de OBSF buttons op. De games, die hieronder genoemd worden, zijn van de originele CPS1 en CPS2 arcade ROM’s met natuurlijk wat emulatie. Om de experience nog wat beter te maken. Hoe je de console positioneert (hij is nogal zwaar en groot) dat is aan jouw.

16 games op de Capcom Home Arcade

Dit zijn de volgende games: Alien vs Predator, Armored Warriors, Captain Commando, Final Fight, Cyberbots, Darkstalkers, Street Fighter 2: Hyper Fighting, Mega Man The Power Battle, 1944: The Loop Master, Eco Fighters, Giga Wing, Progear, Capcom Sports Club, Super Puzzle Fighter II Turbo, Strider en Ghouls ‘n’ Ghosts. Zowel Jelle als Boris hebben een paar games uit dit lijstje waar ze goede herinneringen aan hebben overgehouden. Ga je alle 16 games langs zien komen en welke game blijkt volgens Boris en Jelle het vetst te zijn? Daar kom je achter door naar dit item te kijken.

Wat zijn jouw beste herinneringen aan de games die op deze console staan? Heb jij interesse in deze console en zo ja waarom? Laat het weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch