Menu Premium
Loading...

Let’s Play Call of Duty Zombies: ‘Het is bijna een game op zich’

20/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben van Call of Duty Black Ops 4 inmiddels een korte review van de multiplayer en de Battle Royale mode Blackout op de site staan, alsmede een uitgebreide discussie over de game zelf voor de Premium Bazen. Blijft over de Zombie mode. En wat is er leuker dan deze mode, die onder de bezielende leiding van Treyarch naar grote hoogte is gestegen, te ontdekken en bespreken via een lekker lange Let’s Play? Skate en Zombie-liefhebber Jelle hebben zich achter de desk met de PlayStation 4 gezet en proberen in eendrachtige samenwerking de hordes aan halfdode vijanden te weerstaan. Het resultaat zie je in dit spannende item ‘Let’s Play Call of Duty Zombies: ‘Het is bijna een game op zich’.

De Zombie mode is een uit de hand gelopen grap

Wat ooit begon als een grap (sterker nog, eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat er Zombies in een Call of Duty-game zouden komen), is inmiddels uitgegroeid tot een vast gegeven in de Call of Duty-reeks, met een grote schare aan fans. Het is elke keer weer heerlijk en uitdagend om de talloze stromen aan nasty zombie-fuckers aan gort te knallen. De thrill als je een hele horde hebt weten te weerstaan, de totale paniek als je klem komt te zitten in een hoek en de vindingrijkheid die je moet bezitten om een uitweg te vinden als je bijna geen munitie meer hebt, al deze ingrediënten zorgen er voor dat elke Zombie mode bij Gamekings gretig aftrek vindt.

En dus vonden Skate en Jelle het geen enkel probleem een uurtje vrij te maken om hun imago op het spel te zetten en de strijd met de Zombies in Call of Duty Black Ops 4 aan te gaan. Want tja, als je steeds niet door de eerste of tweede horde van Zombies heen komt, dan ga je toch wel een beetje als de spreekwoordelijke gieter af. Hoe vergaat het de twee heren dus in de Zombie mode van Call of Duty Black Ops 4 en wat vinden ze van de kwaliteit van dit deel? Zit er genoeg gameplay in, enige innovatie en uitdaging? Je ziet het allemaal in ‘Let’s Play Call of Duty Zombies: ‘Het is bijna een game op zich’.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch