Menu Premium
Loading...

Let’s Play Call of Duty WWII: Shelly in haar element

05/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gamesnajaar duurt voort en dus volgen de grote releases elkaar in een rap tempo op. Na topgames als Assassin’s Creed Origins, Super Mario Odyssey, Destiny 2 en Wolfenstein II: The New Colossus, is het nu de beurt aan Call of Duty: WWII. Zit er nog leven in deze franchise, nu de voeten weer op de grond staan of is het helemaal klaar?

Shelly staat te trappelen voor Call of Duty: WWII

Zoals iedereen weet (en anders check dit item) zijn er sinds deze week wat dingen veranderd bij Gamekings. Een van die dingen is dat items over games waar geen campagne voor verkocht is, alleen nog te zien zijn voor de Premium leden. Immers, met hun bazige gift zorgen zij er voor dat we gelukkig nog steeds content over deze games kunnen blijven maken.
Dit wil echter niet zeggen dat niet Premium-members geheel verstoken blijven van items over bijvoorbeeld de nieuwe Call of Duty. De waan van de dag is bijvoorbeeld voor iedereen te zien op de site. En dus kun je in dit item meemaken hoe Shelly en JJ letterlijk en figuurlijk de eerste stapjes in de multiplayermode van de game zetten. Daarnaast verschijnt er volgende week, na de uitgebreide SP en MP-review van CoDWWII voor de de Premium-leden, nog een aangepaste review voor iedereen op de site.
Shelly en JJ gaan dus dit weekend vol aan de slag met de game die de Call of Duty-serie in kwalitatief opzicht terug op de kaart zou moet zetten. Shelly dient in deze eerste korte speelsessie haar bijnaam ‘First Person Shelly’ waar te maken. wat niet eenvoudig is als je aan de slag moet in de maps, die nog niet de bèta zaten. Gaat ze kills in Call of Duty: WWII maken of is het vooral door heur harses geschoten worden en plat op de rug liggen? Jullie kunnen het zien in deze Let’s Play van Call of Duty WWII.
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch