Menu Premium
Loading...

Let’s Play Call of Duty Modern Warfare Gunfight Alpha: 2vs2

25/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

2vs2! Dit kan nu in Call of Duty Modern Warfare, want het afgelopen weekend was de gamemode Gunfight 2vs2 in Alpha speelbaar. Daan en Koos gingen er eens goed voor zitten en waren benieuwd naar wat de gamemode te bieden heeft. Jullie ook? Check het item!

Modern Warfare 2vs2

Een heel weekend lang kon je spelen met de nieuwe gamemode, waarin je met een tweetal speelt tegen een ander tweetal. De nieuwe game van Call of Duty komt binnenkort al uit (25 oktober) op de PC, Xbox One en Playstation 4. Dus zal dit, ondanks dat het Alpha is, toch al wel dichtbij een Beta komen. Er zijn vijf maps speelbaar in de nieuwe gamemode Gunfight.

Gunfight

Dat is namelijk de nieuwe gamemode waarin er 2vs2 gespeeld kan worden. In deze gamemode is het de bedoeling dat je in een kleine map (waarvan er vijf dus speelbaar waren in de Alpha) simpelweg de tegenstander moet verslaan. De tegenstander speelt vanzelfsprekend ook in tweetallen. Elke speler heeft maar één leven per ronde. Als je dus doodgaat, laat je je teamgenoot in zijn eentje achter en is er geen mogelijkheid in die ronde om terug te keren. Last man (of gamer) standing dus.

Ook komt er, daar waar dat bij andere gamemodes wel zo is, geen health bij. Eenmaal geraakt is eenmaal geraakt. Die health krijg je tijdens de ronde dus niet terug. Elk potje duurt minimaal tien rondes. Het eerste team met tien zeges, wint. Dat lijkt veel en tijdrovend, maar in een kleine map met vier spelers is een potje snel voorbij. Ben jij benieuwd hoe dit uitpakt? Check het item!

Ga jij deze gamemode veel spelen? Wat verwacht jij van de nieuwe Modern Warfare en ben jij van plan de game te kopen of een kans te geven? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch