Menu Premium
Loading...

Let’s Play Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution DLC

16/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar we hebben JJ eindelijk zover gekregen om Call of Duty te spelen! JJ staat bekend om zijn furieuze ragequits, dus probeerde hij een item over Call of Duty: Infinite warfare te vermijden. Om hem enigszins in de toom te houden, is David erbij gezet om samen met JJ het nieuwste DLC-pakket van Infinite Warfare te spelen. Hoe dat is verlopen, zie je in deze Let’s Play Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution DLC!

Van ondergesneeuwde straten naar een minigolfpark

In dit derde DLC-pakket zitten vier nieuwe multiplayer maps en een map voor de altijd populaire zombie mode. Elke map kent zijn eigen thema, van de ondergesneeuwde straten in Permafrost tot het minigolfpark in Fore. Zoals altijd nodigen de maps uit tot de horizontale en verticale gameplay, waarbij je springend en glijdend de meest stijlvolle kills maakt. In Infinite Warfare Zombies kan je helemaal losgaan in de nieuwe map Attack of the Radioactive Thing! In een jaren 50-stijl stranddorp kan je ouderwets knallen op zombies, die ditmaal worden vergezeld door radioactieve monsters.

Kunnen JJ en David het een beetje?

Iets wat JJ meteen opvalt, is dat de maps iets minder ‘spacy’ zijn. De stijlen van de nieuwe maps bevallen hem wel, ook al slaat de stemming al vroeg in het eerste potje om. Na enkele seconden vliegen de bekende “Waar komt hij vandaan dan?”, “Hoe dan!?” en scheldwoorden je om de oren. Toch weet JJ ook de nodige kills op zijn naam te krijgen, maar of dat er meer zijn dan zijn deaths, zie je in dit item.

Ben je benieuwd hoe JJ en David het er vanaf brengen in de multiplayer matches? Wil je zien hoe zij zombies en radioactieve monsters te lijf gaan? Check deze Let’s Play Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution DLC en laat in de comments weten wat jij van JJ en David hun CoD skills vindt!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch