Menu Premium
Loading...

Let’s Play Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution DLC

Google Plus David van Arragon
Google Plus Jan Johan Belderok
16/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd, maar we hebben JJ eindelijk zover gekregen om Call of Duty te spelen! JJ staat bekend om zijn furieuze ragequits, dus probeerde hij een item over Call of Duty: Infinite warfare te vermijden. Om hem enigszins in de toom te houden, is David erbij gezet om samen met JJ het nieuwste DLC-pakket van Infinite Warfare te spelen. Hoe dat is verlopen, zie je in deze Let’s Play Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution DLC!

Van ondergesneeuwde straten naar een minigolfpark

In dit derde DLC-pakket zitten vier nieuwe multiplayer maps en een map voor de altijd populaire zombie mode. Elke map kent zijn eigen thema, van de ondergesneeuwde straten in Permafrost tot het minigolfpark in Fore. Zoals altijd nodigen de maps uit tot de horizontale en verticale gameplay, waarbij je springend en glijdend de meest stijlvolle kills maakt. In Infinite Warfare Zombies kan je helemaal losgaan in de nieuwe map Attack of the Radioactive Thing! In een jaren 50-stijl stranddorp kan je ouderwets knallen op zombies, die ditmaal worden vergezeld door radioactieve monsters.

Kunnen JJ en David het een beetje?

Iets wat JJ meteen opvalt, is dat de maps iets minder ‘spacy’ zijn. De stijlen van de nieuwe maps bevallen hem wel, ook al slaat de stemming al vroeg in het eerste potje om. Na enkele seconden vliegen de bekende “Waar komt hij vandaan dan?”, “Hoe dan!?” en scheldwoorden je om de oren. Toch weet JJ ook de nodige kills op zijn naam te krijgen, maar of dat er meer zijn dan zijn deaths, zie je in dit item.

Ben je benieuwd hoe JJ en David het er vanaf brengen in de multiplayer matches? Wil je zien hoe zij zombies en radioactieve monsters te lijf gaan? Check deze Let’s Play Call of Duty: Infinite Warfare – Absolution DLC en laat in de comments weten wat jij van JJ en David hun CoD skills vindt!

Loading...
 • Jasper Gilissen

  …..reload?

 • Nawaqi

  JJ wil je aub niet zomaar meer zeggen dat Zombies in IW beter is uitgewerkt dan in andere CoD games? Zeker niet als je level 4 bent en uit alles wat je zegt blijkt dat je maximaal 3 potjes IW zombies hebt gespeeld. Iedereen die iets meer zombies speelt is het er namelijk wel over eens dat IW Zombies ongeveer in alle facetten inferieur is aan BO3 Zombies.

  Heb me verder wel vermaakt met deze Let’s Play.

  • JJ

   Ik vind deze gewoon leuker. En thuis ben ik ver voorbij de 20 gekomen. Lullen en gamen tegelijk terwijl je op twee schermen en regie moet letten is gewoon niet lekker gamen.

 • okkies master

  geen zin om mijn tijd indirect aan cod te besteden 😛
  kan iemand de timestamps doorgeven wanneer we rage gaan zien ?

 • Dimo

  Grappig om te zien hoe je boots on the ground speelt in IW.
  Je hebt trouwens betere wapens unlocked maar je speelt met de ‘common’ variants. Pijltje naar rechts als je op een wapen staat. Ik speel zelf met stick-and-move controller setup. Is 2 avondjes wennen maar daarna wil je niet anders meer. Je springt dan met R3 waardoor je je duim niet van de aimstick af hoeft te halen. Je wint zo veel meer gunfights. Speel alleen HC en vind ik veel leuker dan normaal mode. Ga zo door

 • okkies master

  Mij zul je geen gamekings merch dragen of kopen. Daarom voor de niet premium bazige bazen, alstu

  GK07-37762934

 • Whoosaaaaa

  JJ er is een setting om standaard iedereen te muten. Waardoor je niet elke keer mensen hoeft te muten.

 • Bryan Philip

  JJ ik ben best wel positief verrast over je shooterkunsten en de rage is heel vergelijkbaar met mijn eigen rage bij sommige games.

 • Ceryl Zentveld

  huh? volgens mij word je alleen zichtbaar op de radar wanneer je schiet, niet wanneer je rent

 • Ceryl Zentveld

  ik vond het niet chill om daar dit item te kijken.
  als je het mij vraagt zijn deze 2 mannen niet bevoegd om dit item op te nemen onder het merk “gamekings”

 • Geof92

  Call of Duty 4: Modern Warfare ?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord