Menu Premium
Loading...

Let’s Play Borderlands 2 VR: ‘Bijna net zo gevaarlijk als Stinky Tofu’

04/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Virtual Reality is nu al een aantal jaren een feit, maar de technologie zit nog steeds in haar kinderjaren. Er komen wel steeds meer vette games uit voor het platform, zoals Beat Saber, Doom VFR, Moss en Tetris Effect. Maar of het nou echt games zijn waar je zo een prijzig VR-brilletje voor aanschaft valt nog zeer te betwijfelen. Nu is er een gloednieuwe titel, of wat zeg ik deze game is natuurlijk al wat jaartjes oud, ik heb het natuurlijk over Borderlands 2 VR. Jelle en Koos zitten lekker onderuit op de Chesterfield om het alom geroemde tweede deel in de Borderlands-serie uit te testen in Virtual Reality.

Weten de heren hun ontbijt binnen te houden?

We weten ondertussen allemaal dat Koos het knap lastig vindt om zijn voedsel binnen te houden. Dit heeft hem tijdens de Asia Roadtrip de bijnaam Kokhals Koos opgeleverd. VR-Games staan erom bekend om misselijkheid bij hiervoor gevoelige personen op te wekken. Koos staat er daarom zeker niet om te popelen om de VR-bril op te zetten. Jelle daarentegen is natuurlijk wel wat gewend en zet de bril zonder angst op zijn bolletje. Krijgt Jelle hier spijt van of komt hij zonder kleerscheuren de virtuele wereld weer uit?

Geen co-op in Borderlands 2 VR

De Borderlands-serie staat er natuurlijk om bekend als een van de leukste co-op ervaringen die je kan hebben in een game. Deze nieuwe VR-versie van Borderlands 2 is echter alleen solo te spelen. Borderlands 2 VR is daarom ook aangepast en compleet ingericht als een singleplayer game. Voor degene onder ons die Borderlands het liefst spelen met een groep vrienden is deze versie dus zeker geen aanrader. Maar voor iemand die toevallig een VR-bril heeft liggen en nog naar een vette singleplayer game zoekt, is dit misschien wel de perfecte aankoop.
Als je Borderlands 2 VR hebt gespeeld, laat ons dan zeker even in de comments weten wat je ervan vond!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch