Menu Premium
Loading...

Let’s Play Battalion 1944

10/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week in Einde van de Week Vrijdag kwam de tweede wereldoorlog shooter Battalion 1944 al in het nieuws toen de early access launch volledig in de soep liep. De matchmaking werkte niet, zelfs niet na een een wachten. In een excuusvideo legde de lead developer bij Bulkhead games uit dat hij niet genoeg servers had gehuurd omdat hij de grote aantallen spelers niet had verwacht. Hopelijk zijn alle problemen verholpen en is het tijd voor een Let’s play van Battalion 1944.

Een Call of Duty: WWII en Counterstrike liefdesbaby?

Battalion 1944 wordt gepublished door Square Enix. Wordt gereleased op de Playstation 4, de  Xbox One en nu te verkrijgen in Steam Early Access. De Kickstarter campagne heeft een lekker bedrag opgehaald van £317,281. Developer Bulkhead Interactive is een samenwerking tussen Deco Digital en Bevel Studios. Samen hebben zij eerder de first person puzzel game Pneuma: Breath of Life hebben gemaakt. Of dit ze genoeg ervaring in de Unreal 4 Engine heeft opgeleverd om een Multiplayer First Person Shooter te bouwen gaan we zien in de Let’s play van Battalion 1944!

Met Battalion 1944 poogt Bulkhead een klassieke shooter à la counterstrike te bouwen, maar dan met een Tweede Wereldoorlog sausje. Men hoopt op een E-sports waardige shooter met vloeiende gameplay, puur gebaseerd op skill. Lekker 5v5 met je Kar98 headshots maken klinkt natuurlijk tof, maar hoe speelt het? Sjaak en Kevin proberen het uit! Mits de servers er niet uit klappen natuurlijk! Heb je al uren gewacht op één miezerige match? Is dit de indie shooter van 2018? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch