Menu Premium
Loading...

Let’s Play Arma 3: Laws of War

24/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Yes! Een nieuwe Let’s Play op de zondagochtend! Hopelijk zijn jullie de zaterdagnacht heelhuids doorgekomen, want Jelle is de studio ingedoken voor Arma III. Trouwe volgers van Gamekings zullen weten dat een hardcore tactische shooter als Arma III niet perse het favoriete type game van Jelle is. De Gamekings-veteraan is echter best bereid om zijn smaak aan de kant te schuiven en onbevooroordeeld in een game als Arma te duiken. Sterker nog, dit is allerminst de eerste keer dat Jelle een Arma-game speelt. Ben je benieuwd hoe de langharige RPG-fanaat het ervan afmaakt in Arma III? Check hoe hij de nieuwe DLC Laws of War onder handen neemt in deze Let’s Play Arma 3: Laws of War!

Jelle staat voor een beproeving

Gamers die bekend zijn met de Arma-serie weten dat het moeilijk is om een game als deze zomaar even op te pakken. De tactische shootergameplay vereist veel tijd en aandacht om te masteren. Jelle gaat niettemin de uitdaging aan in deze Premium let’s play. Sterker nog, de ervaren Gamekings-presentator gaat aan de slag met het DLC-pakket Laws of War. Deze uitbreiding biedt een hoop nieuwe content. Zo speelt Jelle de nieuwe campaign genaamd ‘Remants of War’. Ook is er een nieuwe factie ter beschikking gesteld. Bij een gedegen uitbreiding van Arma mogen nieuwe vehicles verder niet ontbreken. Alle categorie├źn(NATO, CSAT, AAF en IDAP) zijn uitgebreid met nieuwe digitale voertuigen. Jelle gaat zich met enkelen uitleven in deze let’s play.

Zijn jullie bekend met de Arma-serie? En zo ja, wat is je mening over Arma III? Ben je enthousiast over de Laws of War-uitbreiding? Laat je horen in de comments onder Let’s Play Arma 3: Laws of War!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch