Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Play Ancestors: The Humankind Odyssey – explore, expand en evolve

15/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer tijd voor een Let’s Play. Dit keer is het de beurt aan Ancestors The Humankind Odyssey. De game is inmiddels twee weken uit op PC en is al sinds december speelbaar op de Playstation 4 en Xbox One. Jelle en Daan gaan de game op de PC spelen en eens checken wat de game precies inhoudt. Want dat is nog niet helemaal duidelijk.

Survive en explore de focus in Ancestors The Humankind Odyssey

De game wordt beschreven als een third person open world survival game waarin het, logischerwijs, de bedoeling is dat je zo lang mogelijk overleeft in een wereld zonder technologie. Je hebt sowieso niet zo heel veel tot je beschikking en zult moeten roeien met de riemen die je hebt. De game vindt plaats in Africa en we gaan behoorlijk ver terug in de tijd. De game speelt zich namelijk ruim 10 miljoen jaar geleden. Het is de bedoeling dat jij de clan die bij jouw hoort laat overleven en zorgt voor een nieuwe generatie. Aan jouw om uit te vinden hoe je dat doet en hoe je de gevaren in deze wereld weet te trotseren.

Kun jij overleven?

Dat is de uitdaging. Je zult bij dit soort games flink wat geduld moeten hebben en tevens wordt er wel van je verwacht dat je van alles in de wereld (Neogene Africa). Het gaat echter niet alleen over overleven. Je zult ook moeten uitbreiden en evolueren terwijl je overleeft. Genoeg te doen dus terwijl voor wilde dieren je grootste vijand zullen zijn.

Heb jij de game al gespeeld en zo ja wat waren je ervaringen? Heb jij genoeg geduld voor dit soort games of denk je dat het vanwege het breede scala aan dingen die er te doen zijn niet nodig is? Wat maakt volgens jouw een goede survival game?

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch