Menu Premium
Loading...

Let’s play: Brengt “A Way Out” co-op 2.0?

25/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een ouderwetste split-screen game die draait om samenwerken. Dat voelt inderdaad old school fris aan. Daarom heeft JJ twee Gamekings uitgezocht die bekend staan om hun goede samenwerking… Jelle en Koos. Vanaf de bank, met een biertje in de ene hand en de Xbox controller in de andere, bluffen, knokken en klauteren ze zich een weg de gevangenis uit. Althans, dat is de bedoeling… De heren spelen een vol uur in de game en ze kijken wel waar ze uitkomen! Heb je dus nog geen idee wat deze nieuwe game van Electronic Arts inhoudt, dan is dit een ideaal item om een beslissing op te baseren! Check nu: Ontsnappen uit de gevangenis in Let’s play: A Way Out.

Maakt A Way Out de belofte waar?

De action-adventure game is van de studio Hazelight en wordt uitgegeven door EA. De game is specifiek gemaakt met het oog op split-screen coöperatieve multiplayer en werd door Hazelight aangeprezen als iets wat iedere gamer weer blij zou maken en wat een frisse wind door de industrie zou gaan blazen. A Way Out zou dus ideaal moeten zijn met een maat op de bank. We gaan het zien. Je speelt met Leo en Vincent. Twee doorgewinterde criminelen die uit de gevangenis moeten ontsnappen en vervolgens uit de handen van de politie. Net als Jelle en Koos hebben de heren een totaal verschillend temperament. Toch zullen ze moeten samenwerken om heelhuids uit de gevangenis te komen. Terwijl de ene bijvoorbeeld een gevangenisbewaarder afleidt, schroeft de ander een ventilatieroostertje los. Dat soort werk.

De game is al vanaf 2014 in ontwikkeling bij Hazelight Studios. Dit is een klein ontwikkelingsteam uit Zweden geleid door de nogal uitgesproken filmregisseur Josef Fares. Fares zelf en menig lid van zijn ontwikkelteam hebben daarvoor gewerkt aan de goed ontvangen titel, Brothers: A Tale of Two Sons van Starbreeze Studios. Patrick Söderlund, de Executive Vice President van EA, was zo onder de indruk van de Brothers-game, dat hij Fares persoonlijk benaderd heeft om A Way out te maken als onderdeel van het EA Originals programma. maar zijn wij ook onder de indruk? Is dit de comeback van de co-op game. misschien wel coöp 2.0? Is er sowieso nog wel behoefte aan split-screen games? Je gaat het zien in de Let’s Play van A Way Out!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch