Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s Cray Summer Lesson: awkward converseren met meisjes

28/08/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke week zien we behoorlijk wat nieuwe games aan ons voorbij trekken. Van de bekende Triple A-titels en middelgrote games tot aan de obscure Indie-spellen aan toe. Een deel spelen, testen en bespreken we op de website en sommige gebruiken we in onze livestreams. Maar er is ook een deel waar we helaas nooit content van en mee zullen maken. Want te slecht, te obscuur of te maf. Daar komt vanaf vandaag echter verandering in. Want naast ‘Kevins Keuze’, waarin Kevin de wat kleinere games serieus in de spotlights zet, hebben we nu ook Let’s Cray, een verbastering van Let’s Play en crazy. Het betreft hier games die eigenlijk te maf voor woorden zijn, die we daarom niet serieus willen pre- of reviewen, maar waar natuurlijk wel toffe en verrassende content van te maken is bij een Let’s Play. Vandaar dus vandaag de eerste editie: ‘Let’s Cray Summer Lesson: awkward converseren met meisjes’.

Praten met meisjes, dat is iets voor Jelle en Koos

En we hebben er meteen een te pakken: Summer Lesson. Als we de omschrijving mogen geloven is het een ‘conversation sim with ladies’. In het Japans. In VR. Exact. Praten met meisjes. Dat is natuurlijk uitermate geschikt voor Jelle en Koos, die dan ook de goggles opzetten en aan de slag gaan. In Japan is dit het meest populaire genre op VR. Social sims waarin je met meisjes of jongens praat. En Jelle en Koos zijn beiden erg Japan-minded, dus dat zou goed moeten komen, toch…

De grote vraag bij deze Let’s Cray is of ze überhaupt iets begrijpen van het spel. Want erg Japans. Komt er een conversatie met een meisje tot stand? En leidt die conversatie ergens toe, want de meisjes hebben hulp nodig. Bij huiswerk bijvoorbeeld. Je gaat het zien in de allereerste editie van ‘Let’s Cray Summer Lesson: awkward converseren met meisjes’.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch