Menu Premium
Loading...

Leisure Suit Larry: Reloaded Review

03/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met verbeterde graphics, maar nog steeds altijd dezelfde flauwe grappen is Larry Laffer helemaal terug in zijn eigen game. Of Martin en Boris nog steeds even enthousiast zijn over de game als toen ze dit als kleine jongetjes speelden, hoor je in de Leisure Suit Larry: Reloaded review.

Leisure Suit Larry, of voluit gezegd Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizard: Reloaded, zal je misschien nog wel kennen van heel wat jaren terug. Zo’n 26 jaar geleden was Larry Laffer namelijk al te zien in de point-and-click game. Ook nu is Larry maagd en gaat hij in de stad Lost Wages op zoek naar iemand die hem van dit ‘probleem’ af kan helpen. Dat gaat echter natuurlijk niet zomaar.

Voordat je aan de game kunt beginnen, zal je eerst een aantal vragen moeten beantwoorden. Deze vragen zou je alleen moeten kunnen beantwoorden als je volwassen bent. Heb je alle vragen goed weten te beantwoorden? Dan mag je beginnen aan Larry’s grote avontuur, waarin je objecten zal moeten vinden, puzzels op moet lossen en de juiste mensen moet ondervragen om Larry uiteindelijk zijn doel te laten bereiken.

De humor die Larry jaren geleden al had, heeft hij in ieder geval niet verloren. Maar is deze humor in deze tijd nog steeds leuk? En is het Martin en Boris gelukt om Larry zijn ontmaagding te laten meemaken? Ze vertellen het je helemaal zelf in de Leisure Suit Larry: Reloaded review.

Ontwikkelaar: N-Fusion Interactive
Uitgever: Replay Games, Codemasters
Platform: PC en mobile

Leisure Suit Larry: Reloaded Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch