Menu Premium
Loading...

Lego City Undercover Review

12/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Shelly en David zitten er klaar voor, de Lego City Undercover review. Een game die al een keer is uitgekomen op de Wii-U, die in een nieuw jasje is gestoken op de PlayStation 4 en Xbox One.

Als je op de redactie kijkt zijn er genoeg Lego fans. Onlangs heeft Dennis Mons een enorm Lego Schipgebouwd en David heeft bijna alle Lego games gespeeld, kortom Lego is tof. Shelly heeft net als iedereen vroeger ook met Lego gespeeld maar raakte de draad een beetje kwijt. David daarin tegen is altijd van Lego blijven houden en heeft Lego City Undercover eerst op de Wii-U gespeeld en nu de nieuwe versie ook op de Playstation 4.

Ontdek LEGO City met Chase McCain

In deze Lego game ga je aan de slag als politie agent genaamd: Chase McCain. Met Chase duik je Lego City in en ga je het kwaad bestrijden. Chase vecht tegen de villain genaamd: Rex Fury. Ook heeft Chase een liefdes drama wat in de game een grappige rol speelt.

Ultra light versie van GTA

Lego City Undercover kun je een beetje vergelijken met een Ultra light versie van GTA, een open wereld game waarin je van alles kunt doen. In de game kun je alles stuk maken en weer opbouwen, aangezien alles van Lego is. Dit element kennen we uit andere Lego games.

Shelly en David vonden vooral het co-op gedeelte verassend. Dat deel is nieuw en geeft weer een nieuwe dimensie aan deze Lego game. Al met al een vermakelijke, niet heel erg moeilijk maar leuke Lego game!

Laat ons weten in de comments of jullie Lego tof vinden.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch