Menu Premium
Loading...

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Review – Kopen, budgetbak of slopen?

14/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn soms van die dagen waar jouw nerd passie extra hard naar boven komt. En dan hebben we het dit keer niet over Nerd Culture. Het betreft de komst van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Twee nerdy krakers in één pakket. Wat wil je nog meer? Huey en Koos hebben de zeer uitgebreide game gespeeld en vertellen je in deze review wat ze er van vinden. Is dit de beste LEGO game ooit? Raden ze je aan om het spel te kopen? Of gaat het rechtstreeks de prullenbak in? Je komt er achter in de review van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Review

Met onze liefde voor Star Wars op de redactie en vooral bij de heren van Nerd Culture is dit spel misschien wel een droom die uitkomt. De complete Star Wars saga verzameld in één game. Dat wil je toch? Hoe zit deze titel inhoudelijk in elkaar? Kun je nu als Luke Skywalker vechten tegen Yoda? Kun je spelen als Darth Maul in de verhaallijn van Star Wars Episode IV: A New Hope? En zo ja, is dat vet? Is de game open wereld? Of toch meer gangetje, gangetje? Je gaat er allemaal achter komen als je op de Play knop ramt.

Kopen, budgetbak of slopen?

Wat kun je nog meer doen in dit spel? Kun je gaan vliegen met een wrede X-wing Starfighter? Is het mogelijk andere werelden ontdekken? Heb je die vrijheid of bepaalt de developer waar je heen gaat? Is het spel ook leuk om te spelen als volwassene? Of toch alleen gemaakt voor de diehard nerds en kids? Plus natuurlijk de hoofvraag: Kopen, budgetbak of slopen? Je gaat er allemaal achter komen in deze review over een ‘blokkerige’ videogame met een zeer hoog nerd gehalte.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch