Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Premium Review

13/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder kind heeft ooit wel eens gespeeld met Lego. En elke kind heeft Star Wars gekeken. Koppel die twee aan elkaar en je hebt een ‘match made in heaven’. Vanaf deze week kun je helemaal losgaan in jouw favoriete Star Wars wereld, opgebouwd uit jouw favo bouwsteentjes. In LEGO Star Wars: The Skywalker Saga kun je kiezen uit de volledige saga. Je kunt volledig losgaan in de wereld van Episode I: The Phantom Menace tot aan Return of the Jedi. Hoe wreed pakt dit uit? Is dit inderdaad een droom, too good to be true? Moet je dit spelen? Daar ga je allemaal achter komen in de Premium Review van LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Met Huey, Jelle en Koos.

Hoe zit het inhoudelijk in elkaar?

LEGO-games scoren vaak goed. Wat maakt deze franchise precies zo goed? Is het de cuteness? Het verhaal of juist de gameplay? En trekken zie die goede lijn door in deze Star wars-versie? Met Huey en Koos hebben we te maken met twee zeer grote Star Wars-fans. Voor het herbeleven van de films kun je ze altijd wakker maken. Maar komt de game een beetje overheen met de werkelijke films? Waren er duidelijke herkenningspunten en voelden ze zich er meteen thuis?

Lijkt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga op de originele films?

De belangrijkste vraag in een review is altijd of we de game in kwestie aanraden om te gaan kopen? Of doet dit een doorgewinterde Star Wars-fan pijn aan de ogen? En kun je dus beter voor iets anders gaan? Hoeveel plezier hebben de nerds in deze game gehad? Was het te kinderachtig of juist helemaal niet. Spatte de liefde voor Star Wars er van af of was het een snelle cash grab? Je gaat er allemaal achter komen zodra je op de Play button ramt. Want dit is de Premium Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch