Menu Premium
Loading...

LEGO Mario Review – “Iconische Nintendo held gaat de bouw in!”

25/08/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als we denken aan onze jeugd dan is daar zeker bij bijna iedereen wel LEGO aanwezig geweest. In onze jonge jaren gingen we aan de slag met het bouwen en realiseren van de meest absurde fantasie├źn. Blokje voor blokje, uren lang.. Wat voor sommigen op late leeftijd nog steeds het geval is. Uiteraard blijft LEGO altijd vernieuwende concepten op de markt brengen. Het is dan nu de beurt aan onze eigen game iconic Mario om de wereld van LEGO in te stappen. Woo-Hoo! Onze eigen Boris & JJ zitten klaar om eens te bekijken wat deze mooie Mario bevat en wat er nou precies zo speciaal aan zou moeten zijn.

Als een kind in de speelgoedwinkel

Mario is natuurlijk al van way back. Misschien voor velen wel de start geweest aan hun leven als gamer. Maar het grappige is hiervan dat LEGO toen destijds ook bekend was voor ons. We zijn er nu eenmaal mee groot geworden. Zo ook Boris en JJ. Die konden het vroeger niet laten om aan de slag te gaan met de overvolle dozen met LEGO. Zoals we het van LEGO gewend zijn doen ze velen samenwerkingen met anderen. Wanneer het om de categorie gaming gaat, zagen we al eerder de SNES LEGO versie. Super vet uiteraard, maar deze legendary Nintendo Mario hebben we nog niet eerder voorbij zien komen.

‘LEGO Mario in een digital age’

Het is dit keer niet een normale LEGO versie van Mario, maar voor de helft digitaal. Dan zie je velen al denken.. What the… Ja, precies. Is dit dan nog wel LEGO zoals we dat willen zien of is dit een begin van een nieuw tijdperk voor de legendarische blokjes? Het maken van specifieke designs daar zijn ze namelijk goed in. Digitaal is dan wel een nieuwe stap en klinkt heel cool, maar of dit onze eigen LEGO veteranen Boris & JJ blij gaat maken? Je zult het zien in deze video!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch