Menu Premium
Loading...

Lego City Undercover: The Chase Begins Review

05/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een goed bevallen undercover actie op de Wii U gaat Lego verder met zijn undercover franchise op de handheld. Waar je in Lego City Undercover als Chase McCain de strijd aan ging met de misdaad, ga je in deze prequel aan de slag als rookie. Nog altijd als Chase McCain, maar nu in zijn jonge jaren en aan het begin van zijn politie carrière. Wat doe je aan het begin van een carrière? Juist, waardeloze klusjes. Bij de politie is dit, hoe kan het ook anders, donuts halen. Gelukkig bouw je al snel een naam op en worden de missies spannender. Of de game spannend genoeg is om je uren bezig te houden, dat vertellen Martin en Melle je in de Lego City Undercover: The Chase Begins Review.

Lego heeft dankzij zijn eigen stijl altijd een unieke sfeer in de games. Toch zijn de games niet allemaal even goed. Lego City Undercover was daarentegen wel één van de betere games in de franchise. Het was ook geen geheim dat de game een vervolg ging krijgen op de handheld. Het is nog wel de vraag of de charme die de voorganger had op de Wii U, ook over komt op de 3DS. Chase is te zien in 3D, maar of hij echt van je scherm af knalt, of er een beetje vanaf sijpelt, dat zie je in de Lego City Undercover: The Chase Begins Review.

Ben jij er klaar voor om de Lego wereld in te stappen en de wereld te verkennen zoals jij ze vroeger waarschijnlijk ook gebouwd hebt met de kleine blokjes. Melle en Martin hebben de city al verkend en samen met Chase McCain de stad gered van al het gespuis. Of ze het deden uit plezier of uit plichtsbesef, hoor je in de Lego City Undercover: The Chase Begins Review.

Ontwikkelaar: TT Fusion
Uitgever: Nintendo
Platform: Nintendo 3DS

Lego City Undercover: The Chase Begins Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch