Menu Premium
Loading...

Lego City Undercover Review

27/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na een hele rits aan Lego games die vooral waren gebaseerd op bestaande films, gooit TT Games het roer nu compleet om. Met Lego City Undercover kom je terecht in een volledig open wereld en ondanks dat er wel een aantal herkenbare personages in de game te vinden zijn, draait het hier absoluut niet om. Melle en Pascal hadden het geluk dat ze deze game al even op zijn kunnen mochten testen. En wat hun mening daarover is? Dat zie je in de Lego City Undercover review.

In Lego City Undercover speel je Chase McCain, die na terugkomst in Lego City aan de slag gaat als agent. Al snel kom je erachter dat er een grote crimineel rondloopt in Lego City. Aan jou de taak deze Rex Fury op te pakken en voorgoed op te sluiten, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Voordat je Rex te pakken kunt krijgen zul je eerst zijn vele handlangers aan de kant moeten krijgen.

Om missies te kunnen behalen zul je Chase moeten laten verwisselen van outfits, die stuk voor stuk een andere specialiteit bezitten. Zo zul je als boer eieren kunnen gooien, varkens kunnen schieten uit kanonnen en kun je je als astronaut laten teleporteren. Bovendien kun je helemaal los gaan in het bouwen van allerlei objecten met de daarvoor speciaal ontworpen legoblokjes. Maar je zal niet alleen kunnen bouwen wat je leuk vindt, het is ook nodig om objecten te bouwen om verder te komen in de game.

Benieuwd of Melle en Pascal deze nieuwe GTA-achtige Lego game een goede keuze vinden van TT Games? Check de Lego City Undercover review.

Ontwikkelaar: TT Fusion
Uitgever: Nintendo
PlatformWii U
Lego City Undercover Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch