Menu Premium
Loading...

Lego 2K Drive Review: Kopen, budgetbak of slopen?

23/05/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zijn bij Gamekings allemaal jong geweest. En in die jonge jaren hebben we vrijwel allemaal volop met Lego steentjes gekloot. De ene bouwde kastelen, de andere vliegtuigen & auto’s en een derde zette er een complete dierentuin mee in elkaar. Lego maakt een wezenlijk onderdeel uit van onze jeugd en dus is het logisch dat we altijd met een geïnteresseerde blik naar Lego games kijken. De Lego franchise kent een grote verscheidenheid aan titels van Star Wars-games tot en met Indiana Jones Lego spel. Bijna elk groot avontuur is inmiddels wel in virtuele bouwsteentjes omgezet. Dit keer is met Lego 2K Drive de race-wereld aan de beurt. Koos en Skate gingen een weekend lang race-auto’s bouwen en speelden de game. Dit is de LEGO 2K Drive review.

Lego 2K Drive review: Is dit een game puur voor kids?

Bij de meeste Lego videogames speelde je een avontuur uit een film na. Bij Lego 2K Drive is dat totaal anders. Feitelijk zou je kunnen stellen dat dit Forza Horizon is, maar dan met Lego steentjes. Je bouwt je eigen race monster en gaat offline, online of splitscreen, met of zonder vrienden, de strijd aan om de hoogste eer. Koos en Skate houden van Lego en zijn beiden grote race-fans. Dat lijkt een ideale combinatie? Maar is dat ook zo? Het antwoord kun je zien en horen in deze video.

Het bouwen van je eigen wagen is een fijne bezigheid

Een van de vragen die zich logischerwijs voordoet bij games die gebaseerd zijn op Lego, is of de videogame puur bedoeld is voor kids, of dat je er als volwassene ook veel lol mee kunt hebben. Nu zijn we bij Gamekings volwassen kleuters, dus we kunnen hoop hebben, maar de vraag is gerechtigd of de twee heren als race fans een leuke tijd hadden in deze Arcade racegame. Het antwoord ga je krijgen in deze review.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch