Menu Premium
Loading...

Legend of Zelda: Skyward Sword HD Review: Kopen, budgetbak of slopen

25/07/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Legend of Zelda: Skyward Sword is als we de fans mogen geloven, en waarom niet, niet de beste Zelda ooit gemaakt. Mogelijk was dat een reden dat deze editie pas nu een remaster krijgt. Steven maalt daar echter niet om en vroeg direct de code van Legend of Zelda: Skyward Sword HD aan om de review te kunnen maken. Vraag is, zoals bij alle remasters, heeft de nieuwe build nog iets extra’s toe kunnen voegen aan het oorspronkelijke deel, behalve dan betere graphics en een 60 fps framerate? Steven geeft JJ en jou het antwoord in de review van de HD remaster.

Is Legend of Zelda: Skyward Sword HD meer dan een simpele remaster?

Legend of Zelda: Skyward Sword  is een klassiek avontuur, dat oorspronkelijk voor de Wii werd uitgebracht in 2011. De game is nu geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch. Dat betekent dat de bewegingsbesturing middels de Joy-Con’s soepeler is gemaakt. Ook is het nu mogelijk om het spel gewoon met de knoppenbesturing te spelen. Iets wat veel fans graag wilden, omdat ze geen fan van de wapperende Wii wappers waren. Daarnaast werden natuurlijk de graphics stevig aangepakt en 60 fps mogelijk gemaakt. En ook dat is zeker geen achteruitgang. Maar is er meer…

Hoe scoort de review bij hardcore fans van Zelda en nieuwkomers?

Legend of Zelda: Skyward Sword speelt zich af aan het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn. Link reist tussen een wereld boven de wolken en het grote onbekende daaronder. Natuurlijk op zoek naar zijn jeugdvriendin Zelda, die altijd pleitte lijkt te zijn. Tijdens het avontuur neemt hij het met zijn zwaard en schild op tegen vele soorten vijanden, lost hij allerlei puzzels op en vliegt hij door de lucht op de rug van een Loftwing. Steven speelde het oorspronkelijke deel redelijk kapot en gaat met liefde aan de slag met deze HD Remaster. Kan hij hem de old school Zelda fans aanraden? En hoe zit het met de nieuwkomers in de serie? Is zijn mening dan anders? Je ziet en hoort het in deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch