Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Legend of Zelda: Link’s Awakening Discussie – net zo goed als het origineel

24/09/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is Zelda-dinsdag! Later vandaag komt er een korte maar krachtige review van The Legend of Zelda: Link’s Awakening, maar Emiel en Boris gaan nu alvast discussiĆ«ren. Sinds eind vorige week zijn de mannen er namelijk druk mee bezig geweest en er is genoeg om over te praten. Ze gaan los dus!

Net zo goed als in 1993?

Ga er maar wel vanuit. Het is namelijk niet zo dat er veel aan de game is aangepast. Natuurlijk, de game heeft grafisch gezien een stap gezet. Maar aan de gameplay en het bestaande verhaal gaat Nintendo niet zitten. Dat zou bij veel Zelda-liefhebbers vloeken in de kerk zijn. Het verhaal zal dan ook alom bekend zijn. Link (het character waar je mee speel) moet proberen van een eiland te ontsnappen. Daarvoor moet hij de Windvis zien te ontwaken. Om dit te kunnen bewerkstelligen moet Link door veel dungeons heen, levels dus. Puzzels, enemy’s en gevaarlijke valstrikken zijn tijdens deze reis de voornaamste focus. Dat was in de originele game zo, en ook in deze game zal het verhaal en de gameplay daar om draaien.

Maar is het Link’s Awakening in 2019 nog steeds de moeite waard?

Het merendeel van de review beantwoord deze vraag met een volmondig ja. Maar Boris en Emiel hebben flink wat historie met deze game en hebben Link’s Awakening ook wat langer op de Nintendo Switch dan de mensen die deze reviews online hebben gezet. Of zij op een andere conclusie uitkomen of dat zij zich aansluiten bij de rest? Daar kom je achter in dit item!

Welke Zelda-game gaat volgens jouw de volgende remake opleveren? Ben jij enthousiast en ga jij de game voor de Nintendo Switch kopen? Of ga jij misschien de oude game op de Game Boy eerst proberen? Laat het weten in de comments hieronder!

Deze video is mede mogelijk gemaakt door gcorelabs.com

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch