Menu Premium
Loading...

League of Legends World Championship 2018: Wij voorspellen de finale!

20/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je de laatste tijd esports of League of Legends een beetje hebt gevolgd, dan weet je natuurlijk wat er momenteel plaatsvindt. De League of Legends World Championship 2018 is in volle gang in Zuid-Korea. De Play-Ins en Group Stages zijn inmiddels voorbij, en de teams maken zich klaar voor de kwartfinales. De kwartfinales beginnen om 06:00 Nederlandse tijd. Omdat JJ er alles over wilt weten, is hij aan tafel geschoven met twee League of Legends spelers en kenners: Sjaak & Yun.

Het einde van de Koreaanse dynastie?

Korea domineert al jaren de League of Legends esports scene. Sinds 2013 heeft ieder jaar een Koreaans team de felbegeerde Summoners Cup omhoog mogen houden. Het lijkt wel alsof niemand ook maar in de buurt kan komen van de Koreanen. Maar zijn ze nou echt onverslaanbaar? Uit de Group Stages blijkt dat de concurrentie moordend is, en dat de andere landen toch niet zo ver achter lopen. Gen.G, een organisatie die alle spelers van huidig wereldkampioen Samsung Galaxy heeft overgekocht ligt er inmiddels al uit. Dat is bijzonder verrassend aangezien zij één van de favorieten waren in het toernooi.

Blijft de Summoners Cup thuis in Korea?

Van de acht overgebleven teams kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. KT Rolster & Afreeca Freecs uit Korea. Royal Never Give Up, Invictus Gaming & EDward Gaming uit China. Fnatic & G2 Esports uit Europa en Cloud9 uit Amerika zijn nog in de running om wereldkampioen te worden. Het is dus aan de twee resterende Koreaanse teams om er alles aan te doen om de Summoners Cup in Korea te houden. Met een heel land vol fanatieke supporters achter zich hebben zij het thuisvoordeel. Maar is dat genoeg? Ben jij het eens met de voorspellingen van Sjaak & Yun, of zitten zij er helemaal naast? Laat in de comments weten wie volgens jou de winnaar van de League of Legends World Championship 2018 gaat worden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch