Menu Premium
Loading...

LawBreakers E3 2017 Preview

18/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het houdt maar niet op met de E3 content, want we knallen er ook nog gewoon even een preview van LawBreakers in! De game zou oorspronkelijk alleen op de PC uitkomen maar hij is onlangs ook voor de PS4 aangekondigd. Onze Social-Koos heeft hem gespeeld en gaat nu even haarfijn uitleggen hoe hij dat heeft ervaren. En zoals gebruikelijk zitten Skate en JJ klaar in de studio om zonder alle beursvloer-gekte deze game eens onder de loep te nemen. Zie het hier in de LawBreakers E3 2017 Preview.

Arena-shooter

LawBreakers is een arena-shooter en het kindje van Cliff Bleszinski, vooral bekend van de Gears of War serie en Arjan Brussee die bij Guerrilla heeft gewerkt. Het zijn geen vreemden van elkaar omdat de twee heren ook verantwoordelijk waren voor de Jazz Jackrabbit games. Nadat beide heren hun dromen achterna zijn gegaan, hebben ze besloten om weer samen een game te gaan maken. En dat is dus LawBreakers geworden.

Zwaartekracht is je bitch

In de game speel je met 18 characters en zijn er 8 verschillende maps beschikbaar. En het ding met deze game is dat zwaartekracht je bitch is. Er zijn namelijk zones in de game waar weinig tot geen zwaartekracht is en je dus rond kunt zweven en vliegen terwijl je kilo`s aan lood aan het afschieten bent. Dat klinkt heel cool natuurlijk maar is het ook leuk? Kijk snel deze preview en oordeel zelf.

Heb jij een beetje zin in LawBreakers? En ga je hem op de PC of PS4 spelen? Laat het ons weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch