Menu Premium
Loading...

The Last of Us: Left Behind DLC Review

20/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover, het moment is eindelijk daar, de langverwachte singleplayer DLC voor The Last of Us is verschenen. Left Behind speelt zich af voor het verhaal van The Last of Us. Ellie en Joel hebben elkaar dus nog nooit ontmoet. Ellie laat de vriendschap zien die ze had met een ongeveer even oud meisje genaamd Riley. Skate en Steven hebben deze DLC uitvoerig gecheckt en vertellen je alles tijdens The Last of Us: Left Behind DLC Review.

Let op, mocht je de game nog niet gespeeld hebben en je bent het nog van plan, dan kunnen er een paar spoilers in zitten. De mensen die The Last of Us al wel gespeeld hebben, herinneren zich vast nog wel dat Joel stevig gewond raakt op het einde en dat Ellie op zoek gaat naar een verbandtrommel. In Left Behind worden de scenes met Ellie en Riley afgewisseld met scenes dat je op zoek gaat naar de verbanddoos voor Joel. Je speelt dus het gedeelte van The Last of Us wat toen eigenlijk niet in de game zat.

Left Behind is daardoor eigenlijk verdeeld in twee verhaallijnen. Elk verhaallijn brengt een ander soort gameplay met zich mee. Wanneer je met Riley op pad bent ligt de nadruk meer op het speelse en wordt er dieper ingegaan over de band met die twee. Wanneer je als Ellie op zoek gaat naar de verbanddoos voor Joel dan ben je eigenlijk de deleted scenes van The Last of Us aan het spelen.

Weet Naughty Dog de kwaliteit van The Last of Us door te trekken in Left Behind? Dat vertellen Steven en Skate je tijdens The Last of Us: Left Behind DLC Review.

Ontwikkelaar: Naughty Dog
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3

The Last of Us: Left Behind DLC Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch