Menu Premium
Loading...

LA Today: Wrap Up

15/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Helaas is het over, de E3 is voorbij en we hebben de allerlaatste versie van LA Today voor je. Vandaag is het echter geen gewone LA Today. Nee, Skate en JJ hebben iets anders voor je in petto. Je ziet het in de LA Today: Wrap Up.

Als afsluiting van een drukke, vermoeiende, maar vooral ontzettend interessante week bespreken Skate en JJ alle uitgevers die op de E3 te vinden waren. Vandaag laten we de discussie over de next-gen consoles achterwege, want vandaag gaat het echt om de uitgevers en de games. Ze krijgen zelfs, net als op je schoolrapport, echte cijfers. Welke uitgevers komen goed weg, en welke minder?

Het beoordelen van de uitgevers is voor Skate en JJ nog lastiger dan gedacht. Ga je namelijk af op de hoeveelheid games, de kwaliteit van de games, of gaat het er misschien meer om of de uitgever iets nieuws laat zien? Een heleboel uitgevers doen het volgens Skate en JJ eigenlijk best wel oké, en scoren dus ook gewoon lekkere voldoendes wat betreft de E3. Toch zitten er ook een paar uitschieters bij, die niet alleen naar boven, maar ook naar beneden gaan.

Dus ben je benieuwd welke uitgevers er juist wel of niet uitspringen voor Skate en JJ? En wil je graag nieuws zien over de E3, wat niet over de veelbesproken Xbox One en PlayStation 4 gaat? Dan zit je helemaal goed, want Skate en JJ bespreken alle uitgevers op de E3 voor je in de LA Today: Wrap Up.

LA Today: Wrap Up

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch