Menu Premium
Loading...

LA Today E3 2021: ‘De E3 en gamebeleving van Mocro Mafia-acteur Achraf Koutet’

15/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

LA Today E3 2021 is een rubriek waarbij we op allerlei manier over de E3 en games praten. De eerste editie was met een gast, 3F DJ Mark van der Molen. En omdat dit zo leuk en verfrissend uitpakte, nodigden we voor de tweede editie van de talkshow een andere gast uit. Uit een hele andere hoek. Namelijk, film, TV en toneel. Maar wederom iemand die gamen als een essentieel onderdeel van zijn leven beschouwt en daar vol passie over kan vertellen. We hebben het over Achraf Koutet (o.a. Mocro Maffia en Flikken Maastricht). Hij neemt plaats bij Skate en JJ in de studio. Skate en JJ gaan met Achraf uitgebreid in op zijn werk, Mocro Mafia, het feit dat ie bijna Alladin was geworden in de gelijknamige Hollywood film met Will Smith, maar natuurlijk ook over games en de E3.

LA Today E3 2021: de kracht van gamestory’s

Je staat er wellicht niet bij stil: maar het vak van acteur is niet iets wat je zomaar even gaat doen. Je moet flink ploeteren om ergens terecht te komen waar je wil zijn. En het is zeker niet zo dat je als je die ene grote rol te pakken hebt het je altijd voor de wind gaat. Achraf Koutet kan hier uiteraard uitgebreid over mee praten.   En we leggen Achraf een vraag voor die je wellicht zelf graag aan een acteur wil stellen. Want hoe kan het volgens Achraf dat de verhalen van games soms beter zijn dan films?

Een goed verhaal vs. alles moet kunnen

Moet een game een goed verhaal hebben, of moet een game zo zijn gemaakt dat alles kan? Een terechte vraag, waar je natuurlijk alles over kunt zeggen. Zo ook Skate, JJ en Achraf, want zij hebben hier een duidelijke mening over. En je gaat zien, Ashraf neemt geen blad voor de mond. Niet als het om games gaat, maar ook niet als het over zijn acteerwerk gaat of de film- en tv wereld. Ga dus maar lekker klaar zitten voor dik anderhalf uur aan LA Today praat met Achraf Koutet, Skate én JJ. En dat fucking rijmt.

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.  

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch