Menu Premium
Loading...

LA Today: Beursdag 3

14/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lijkt haast wel of er geen eind aan komt. Het nieuws blijft binnen stromen, maar dat is niet het enige waar JJ en Skate naar kijken. De discussie over de exclusives blijft fier overeind. Welke console heeft er meer exclusives en welke console heeft de meest interessante? Sowieso is de term exclusive uit zijn verband getrokken deze E3. Timed-exclusive, DLC-exclusive, DLC timed-exclusive, het kan zo gek niet of het is er. Zoals je bij LA Today: Beursdag 1 kon zien, was het ook een term die in veelvoud is gebruikt. Tijd om de roddels en waarheden te gaan scheiden in LA Today: Beursdag 3.

Natuurlijk beginnen we ook vandaag met alle hot gossip news. Zo komt de Oculus Rift op 1080p formaat. Deze ontwikkeling moet voor een nog realistischer ervaring zorgen. Of dit indruk maakt, dat is nog maar de vraag. Ook rondom Diablo is er nieuws. Zo zal er een expansion komen voor Diablo III. Het is in ieder geval niet te hopen dat je daar net zo lang op moet wachten als op Diablo III zelf. Nintendo is dan misschien wel een beetje vanaf de zijlijn aan het kijken naar de strijd tussen Sony en Microsoft, maar dat betekent niet dat ze geen eigen mening hebben over tweedehands games. Volgens JJ is het de beste uitspraak van deze E3.

Met ons hoopten veel mensen op een glimp van bepaalde games deze E3. Voor sommigen betekende de E3 in dit geval een teleurstellend resultaat. Deze specifieke geliefde game of ontwikkelaar kwam niet met dé langverwachte game en was dus M.I.A. Oftewel, Missed in Action. Zo werd uitgekeken naar een nieuwe Fable, een nieuwe Fallout of misschien een nieuwe Gears of War. JJ en Skate zetten ze even op een rijtje.

Ondanks de eventuele tegenvaller dat je geliefde franchise geen vervolg heeft gekregen, was de E3 één van de wreedste ooit. Hoe heb jij alles ervaren? Laat het weten in de poll! Daarnaast gaan we dit weekend gewoon door met de E3. Wat dacht je van The Wall: People’s Choice? Dat mag je zeker niet missen. Alles op zijn tijd, want eerst ga je genieten van de laatste LA Today van dit jaar, namelijk LA Today: Beursdag 3.

LA Today: Beursdag 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch