Menu Premium
Loading...

LA Today: Beursdag 2

13/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren kon je al genieten van het eerste LA Today item met Skate en JJ. Maar de E3 gaat door en daarmee blijven de nieuwtjes nog altijd binnen stromen. Genoeg gespreksstof dus voor beide heren. Wat kun je dan allemaal gaan verwachten in deze LA Today: Beursdag 2?

Om te beginnen komen alle hot news gossips voorbij. Zo gaan JJ en Skate het hebben over de discussies die op bloeiden in de comment sectie van de eerste aflevering van LA Today. JJ heeft de discussies goed in de gaten gehouden en zal dat ook meenemen in LA Today: Beursdag 2. Mocht jij nu nog altijd met vragen of een dilemma zitten, dan kun je vandaag nog je slag slaan door jouw vraag te stellen in de comments of te tweeten naar #GKE3! Wie weet behandelt JJ jouw reactie morgen in een nieuwe LA Today.

Maar er was verder nog meer interessant nieuws. Zo kwam Phil Spencer met zijn oplossing voor het DRM van de Xbox One, komt Final Fantasy en Kingdom Hearts ook naar de Xbox One, en volgens EA komt er een Xbox One game misschien toch naar PS4. Maar meer hierover zie je in LA Today: Beursdag 2. Ook krijg je het tweede deel van The Wall natuurlijk, of zoals door sommige genoemd: “The Screen”. Dit keer met een kritischer blik en nog meer titels om te verdelen. Over titels gesproken, een aantal verwachte, maar niet aangekondigde, titels verdienden maar één enkele opmerking: “Je meent ‘t!” JJ en Skate hebben nog meer “Je meent ‘t” situaties voor je uitgezocht.

En Skate en JJ, die menen ‘t hoor. Na een bomvolle week waar slapen een luxe is, blijven ze doorgaan om voor jou een dikke show te leveren. Hoe je ze kunt bedanken? Door simpelweg te genieten van hun werk in LA Today: Beursdag 2! En stem natuurlijk nog even in The Wall poll!

LA Today: Beursdag 2

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch