Menu Premium
Loading...

LA Today: Beursdag 1

12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na de livestream marathon zijn we nog steeds niet klaar met de E3, daarom zitten Skate en JJ in de studio om je helemaal bij te praten over al het nieuws rondom en van de E3 2013. Waar je in de ochtend kan genieten van de items uit LA, kun je later op de dag genieten van de items uit de studio. We starten de studio items met deze LA Today: Beursdag 1.

In LA Today behandelen we al het spektakel wat daar te vinden is en brengen we jou al het nieuws waaronder alles over de DRM van Sony en Microsoft. Wat kun je ervan verwachten en wat vinden Skate en JJ hier zelf van? Daarnaast behandelen we kort de belangrijkste games die al getoond zijn.

Over games gesproken, een platform waar een behoorlijk gebrek aan goede games is, is de PS Vita. Daarom gaan we in het blokje ‘Op zoek naar de PS Vita’ op zoek naar de games die de PS Vita moeten maken. De handheld van Sony is er al een behoorlijke tijd, maar hij is nog niet doorgebroken. Wat gaat Sony na deze E3 doen om de PS Vita volop in de running te krijgen?

Verder komen in ‘Je meent ‘t’ alle punten langs waar slechts drie woorden op te zeggen zijn, namelijk: “Je meent ‘t”. Het hoeft niet altijd negatief te zijn, soms is iets zo geweldig dat er geen andere woorden voor zijn. Net zoals onze compleet vernieuwde Wall. Natuurlijk is The Wall terug dit jaar, echter in een hypermodern en futuristisch jasje. De eerste dagen stellen Skate en JJ hem zelf samen en in het weekend maken jullie zelf je eigen Wall. Daarom moet je niet vergeten je te laten horen in de poll. Voordat je gaat stemmen, check je natuurlijk eerst LA Today: Beursdag 1.

LA Today: Beursdag 1

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch