Menu Premium
Loading...

De Kwestie over Nintendo

13/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris en JJ hebben in hun velen jaren gamejournalistiek het al meerdere malen over Nintendo, maar het onderwerp ‘Nintendo’ blijft toch wel een ding. Sinds de lancering van Pokémon GO is er namelijk een hoop gebeurd met Nintendo met betrekking tot de aandelen, terwijl er ook steeds meer informatie over de NX naar buiten blijft komen. In deze De Kwestie over Nintendo gaan JJ en Boris even wat dieper in op de zaken.

De laatste jaren heeft Nintendo het moeilijk gehad. De Wii U was geen groot succes en de games die uit werden gebracht vlogen als gevolg daarvan niet als een gek over de toonbank, zoals het geval was met bijvoorbeeld de Wii. Toen was daar opeens Pokémon GO, die de aandelen van Nintendo verdubbelde door zijn enorme succes, terwijl Nintendo de game niet eens maakt. Gezien we het dan nog niet eens over de NX hebben gehad, snap je wellicht wel dat het onderwerp ‘Nintendo’ op het moment interessant is voor de heren aan tafel.

Boris en JJ laten jou weten hoe het ervoor staat met de NX, bespreken het enorme Pokémon-succes van dit moment en vertellen je of ze nog vertrouwen hebben in Nintendo als platformhouder. Check dus snel deze De Kwestie over Nintendo!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch