Menu Premium
Loading...

Kroegentocht Final Fantasy Fan Fest ”5 Moogletjes!”

23/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals de oplettende premium bazen waarschijnlijk al opgemerkt hadden, zat er een toetje na de endslate van het Premium Final Fantasy Fan Fest road trip deel 2 item. Dit smakelijke toetje willen we natuurlijk niemand ontnemen. Daarom kunnen we nu allemaal genieten van de nachtelijke uurtjes van Daan en Koos. En gaan we zien of ze na het uitvallen van de camera hun hotel nog wel zijn binnen gekomen.

Dit doen Daan en Koos wanneer de deuren van het Fan Fest sluiten

Wij gaan natuurlijk zo nu en dan op pad om verslag te doen van de vetste game-festivals en de mooiste bijeenkomsten. Maar na een dag vol rijen, spelletjes, fans en competitie lusten de Gamekings presentatoren zeker wel een paar goudgele rakkers om de keel mee te smeren en zich weer volledig op te laden voor de volgende dag. Daarom gingen Daan en Koos voor jullie de kroegen van Parijs af om te kijken welke kroeg nou eigenlijk de meeste Moogletjes verdient, en welke kroegen je beter kan vermijden.

Zullen Daan en Koos strooien met Moogletjes in hun kroegentocht?

Je krijgt dus te zien of Daan en Koos een beetje tevreden zijn over de kroegen van Parijs. Van de geur van het water tot de flirtende barmannen, het komt allemaal voorbij. Na soms enig discussie hebben ze alle kroegen aanschouwd , beoordeeld met Moogletjes en de resultaten liegen er dan ook niet om. Ben jij benieuwd hoeveel Moogletjes de kroegen hebben gekregen, of Daan ooit zweepslagen heeft gekregen en of ze hun hotel weer binnen zijn gekomen? Kijk dan naar dit toetje uit het premium item van Premium Final Fantasy Fan Fest road trip deel 2.

Laat vooral even in de comments weten wat je van de nachtelijke avonturen van Koos en Daan vond en of je er een beetje van hebt genoten! Mocht je benieuwd zijn naar de rest van de video dan kan je die in het premium item bekijken!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch