Menu Premium
Loading...

Krijgen Jelle en Koos de VR Labo van Nintendo in elkaar gezet?

04/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo is met een VR Labo gekomen en dat betekent lekker knutselen voor Jelle en Koos! Komt de VR Labo in de buurt van de Oculus Rift? Of de VR headset van PlayStation?

Lekker vouwen met Nintendo VR Labo

Voor de knutsel opdracht staan zo’n 30 minuten tot een uur. Gaan we dan echt een vol uur naar die knutselende mannen moeten kijken? Of zullen ze dit klusje toch sneller klaren? Het is natuurlijk stiekem ook wel een beetje voor kinderen, toch? Als je naar de lengte van de video kijkt kun je stellen dat t snel is gelukt… Of mislukt natuurlijk! We pakken flink wat karton en gaan lekker vouwen en daar moet iets moois uit komen! Of gaat het toch helemaal mis…

Hebben Jelle en Koos de peuterspeelzaal gehaald

We gaan zien of Jelle en Koos de peuterspeelzaal wel hebben gehaald en of ze daar een beetje hebben leren knutselen. Hoe zijn de mannen met lijm,karton,scharen en verf? Het komt niet allemaal langs vandaag hoor. Maak je geen zorgen.

Wat kun je nu eigenlijk met de VR Labo?

En uiteraard wordt de VR Labo ook getest na het nodige knutselwerk. Want is het ook een beetje leuk? Met bezwete handen van al dat harde geknutsel beginnen de mannen aan de VR games met een kartonnen doos tegen hun hoofd gedrukt. En dat is toch wat gek. Maar, wat blijkt? Het werkt als een trein! Zijn jullie ook van plan om met dit kartonnen gevaarte aan de slag te gaan? Of laten jullie dit liever aan je voorbij gaan? Het is natuurlijk ook erg leuk om met je kinderen te doen. Of gewoon zelf. Laat het ons weten in de comments, want wij zijn best benieuwd!

Wij gaan nog even verder knutselen samen met onze grote vriend Nintendo, check je later!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch