Menu Premium
Loading...

Kort Nieuws: Overwatch, Dark Souls en Bluepoint

13/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is weer een nieuwe dag en dat betekend voor JJ het internet afstruinen naar weer een aantal sappige nieuwtjes. Als je hem ondertussen een beetje kent, weet je dat er volgens hem altijd nieuws te vinden is, dus ook vandaag heeft hij er weer een paar voor je op een rijtje gezet. Er komen in dit item drie totaal uiteenliggende spellen voorbij. Namelijk Overwatch, een team-based competitieve shooter. Dark Souls een hardcore RPG en als laatste Shadow of the Colossus, een action-adventure puzzle game.

De eerste prof gekickt van de Overwatch League

Blizzard heeft een tijdje geleden aangegeven dat ze toxic-behaviour hard aan zouden gaan pakken in hun games. Nu hebben ze dan ook de ban-hammer opgepakt en daarmee de eerste professionele Overwatch speler uit de league gekickt. Terecht? Waarvoor werd hij dan gekickt? Verder blijken de makers van de laatste remake van Shadow of the Colossus bezig te zijn met nòg een remake. Welke game gaat dit zijn? JJ gaat in dit item verder in op deze twee nieuwtjes.

Dark Souls 1,2 en 3 uitspelen zonder te worden geraakt

Er is een streamer, genaamd The Happy Hob, die een tijdje geleden zichzelf een bijna onmogelijke taak heeft opgelegd. Het plan was om alle drie de Dark Souls games uit te spelen zonder ook maar één keer te worden geraakt. Het heeft hem even wat tijd gekost, maar hij heeft het gered. JJ heeft een mooie compilatie van hem gevonden waarin je zijn mislukte pogingen, maar ook het einde van de winnende run ziet en wilt dit even met jullie delen. Wat bezielt je om jezelf dit op te leggen? Wat heb je hier nou aan? Zouden jullie zoiets doen?

JJ heeft ondertussen de nieuwtjes uitgeprint en is klaar gaan staan achter de desk in de studio. Dus laat hem niet langer wachten en kijk de video.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch