Menu Premium
Loading...

Hoe kan Microsoft PUBG op de Xbox One nóg beter maken?

Google Plus Jan Johan Belderok
Koos Mooten
Google Plus Koos Mooten
12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayerUnknown’s Battlegrounds is zonder enige twijfel de grootste verrassing van het jaar. De game, die het Battle Royale-principe naar nieuwe een hoogte heeft gestuwd, vliegt op Steam al maanden lang als zoete digitale broodjes over de toonbank. Met de release van de XBOX One-versie is daar allerminst verandering in gekomen. Op de redactie zijn wel al weken lang volle bak aan de gang met PUBG. Zo gingen Koos en Jelle afgelopen vrijdag nog aan de gang met de game in de Vrijdagmiddag Livestream. Microsoft zal tevreden zijn met de exclusiveit voor hun console. Het miljardenbedrijf is benieuwd naar wat spelers van de game vinden. Zodoende hebben ze een enquête rondgestuurd, welke Koos en JJ in dit item gaan invullen. Benieuwd naar de mening van de heren over PUBG voor de XBOX One? Check nu ‘Koos en JJ vullen de Microsoft PUBG Enquête in!’

PUBG voor de XBOX One is een groot succes

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds als een malle wordt gespeeld, is inmiddels geen geheim meer. In het pc-landschap heb je door piraterij echter weinig financiële zekerheid over je product. Gelukkig gaat het grote spelersaantal in dit geval wél gepaard met goede verkoopaantallen: PlayerUnknown’s Battlegrounds is inmiddels maar liefst twintig miljoen keer over de digitale toonbank gevlogen. Met de console-release hoopten ontwikkelaars PUBG Corporation en Bluehole wederom op een financiële klapper te maken. Dit is met vlag en wimpel gelukt. Hierbij komt dat Microsoft (voorlopig) een toffe ‘exclusive’ mag bijschrijven.

JJ en Koos gaan in dit item de Enquête van Microsoft invullen. Check nu ‘Koos en JJ vullen de Microsoft PUBG Enquête in’ en laat je horen in de comments!

Loading...
 • Thijs Stooker

  er is van de week een patch uitgekomen welke het spel een heel stuk beter speelbaar heeft gemaakt. Veel andere probleempjes zoals de controllerbindings zijn nog het zelfde maar de responsiveness is echt wel verbeterd zo leek het in de paar potjes die ik heb gespeeld. Ook leek de netcode een stuk beter, maar dit kan ook toeval geweest zijn aangezien ik van de week slechts beperkt tijd had om te spelen.

  Van het weekend maar eens wat meer spelen

 • Michel

  Rubber banding is gelukkig nog in overvloed aanwezig, maar de spanning van het spel maakt een hoop goed, voor nu…

 • MeenSheep

  ”op de pc werkt het allemaal prima” Triggered. De game heeft gewoon over de gehele linie performance issues. Op de pc is het misschien beter speelbaar vanwege de controls, die zijn ervoor gemaakt. Maar ik zou het niet omschrijven als ”prima”. Beter dan op de xbox for sure. Het is solide, maar niet meer.

 • rio_ully

  Vet gaaf dat JJ toegang heeft tot de exclusieve surveys. 😀

 • Hippie

  Op de PC loopt het ook ongeveer zo soepel als Stephen Hawking.

  • Kane888

   Settings op high/medium en het loopt prima. Of je moet echt op een broodrooster spelen.

  • Mabelisu

   Ja? Volgens sommige zit het nu meer op niveau Lucille Werner.

 • Nipponsei

  JJ vult elke week een “Surfie” in 😛

  • Mabelisu

   Dit was ook mijn comment geweest >.<

  • Jeffrey

   Hij is goed he.. In Engels 😛

 • Almighty Onion

  Ik vind de controller bindings juist goed gevonden. Je hebt naar mijn mening (heb zelf de pc versie niet gespeeld) wel volledige controle over je poppetje. Er zitten simpelweg niet genoeg knoppen op een controller, wanneer je het gaat vergelijken met een toetsenbord.

  Wel was het heel erg wennen aan de controls omdat ik van fortnite kwam.

 • Emiel van Daele

  Op de XboxOneX draait hij een stuk beter.
  Na de laatste patches draait ie prima

 • rio_ully

  PUBGKings Yeah!!11

 • Hayogan

  Jij noemt jezelf een ervaren gamer koos, ga dan eerst maar is op YouTube kijken hoe je dit spel moet spelen. Je hoeft niet altijd de dubbel klik te gebruiken, dat doe je alleen als je iemand van veraf dood wilt schieten. Tip 1 dus); Ik heb totaal geen problemen met de controller. Ik had het zo door en het werkt voor mij wel goed, ik heb een elite controller maar toch. Op de x draait het spel echt niet verkeerd.

 • Optimuspecs

  Sorry hoor Koos, wat je nu doet, is een beetje poopie-joopie en feitenloos kritiek uiten, op een game die je 1 keer bij released gespeeld hebt op de Xbox.
  De game heeft hierna verschillende patches en bug fixes gehad en zelfs met de controller en besturing zijn bijgewerkt.

  En dan dramatisch zeggen “Microsoft kan Xbox spelers dit niet aandoen”… Jij kan GK kijkers dit niet aandoen,Koos.
  Kritiek is prima, maar op achterhaalde misinformatie, zit niemand te wachten. Beetje jammer weer.

 • Yuri Douna

  Heeft Koos PUBG nog ergens anders op de PC gespeeld? Want je kan namelijk niet refunden als je meer dan 2 uur hebt gespeeld.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord