Menu Premium
Loading...

Hoe kan Microsoft PUBG op de Xbox One nóg beter maken?

12/01/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayerUnknown’s Battlegrounds is zonder enige twijfel de grootste verrassing van het jaar. De game, die het Battle Royale-principe naar nieuwe een hoogte heeft gestuwd, vliegt op Steam al maanden lang als zoete digitale broodjes over de toonbank. Met de release van de XBOX One-versie is daar allerminst verandering in gekomen. Op de redactie zijn wel al weken lang volle bak aan de gang met PUBG. Zo gingen Koos en Jelle afgelopen vrijdag nog aan de gang met de game in de Vrijdagmiddag Livestream. Microsoft zal tevreden zijn met de exclusiveit voor hun console. Het miljardenbedrijf is benieuwd naar wat spelers van de game vinden. Zodoende hebben ze een enquête rondgestuurd, welke Koos en JJ in dit item gaan invullen. Benieuwd naar de mening van de heren over PUBG voor de XBOX One? Check nu ‘Koos en JJ vullen de Microsoft PUBG Enquête in!’

PUBG voor de XBOX One is een groot succes

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds als een malle wordt gespeeld, is inmiddels geen geheim meer. In het pc-landschap heb je door piraterij echter weinig financiële zekerheid over je product. Gelukkig gaat het grote spelersaantal in dit geval wél gepaard met goede verkoopaantallen: PlayerUnknown’s Battlegrounds is inmiddels maar liefst twintig miljoen keer over de digitale toonbank gevlogen. Met de console-release hoopten ontwikkelaars PUBG Corporation en Bluehole wederom op een financiële klapper te maken. Dit is met vlag en wimpel gelukt. Hierbij komt dat Microsoft (voorlopig) een toffe ‘exclusive’ mag bijschrijven.

JJ en Koos gaan in dit item de Enquête van Microsoft invullen. Check nu ‘Koos en JJ vullen de Microsoft PUBG Enquête in’ en laat je horen in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch