Menu Premium
Loading...

Kom naar de opnames van Gamekings op TV

08/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gamekings komt vanaf 6 oktober terug op televisie! We begrijpen het als dit heugelijke nieuws even verwerkt moet worden door de trouwe Gamekings-kijkers, maar we roepen jullie op om ons te helpen! Het nieuwe format dat in het leven is geroepen is gebaat bij een gezellig publiek. Wil jij hier deel van uitmaken? Dat kan! JJ licht je in dit item verder in. Vorig seizoen kregen enkele premiumleden al de kans om de uitzending bij te wonen. Dit resulteerde in een hoop gezelligheid. Hoe kan het ook anders met zo’n toffe community als die van Gamekings. Voor de aankomende opnames is het GEEN absolute must om premiumlid te zijn. Het is voor iedereen mogelijk om langs te komen!

Gezelligheid en een blik achter de schermen!

Het Generator Hostel in Amsterdam zal dienen als locatie voor de opnames van het tweede deel van het zeventiende seizoen van Gamekings. Wanneer je langs wilt komen dien je zaterdag 16 september vrij te houden in je agenda. Op die dag gaan we een drietal afleveringen opnemen. Zoals JJ al aangeeft, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Voor de aankomende opnames hebben we veertig man nodig. En zoals JJ zo treffend zegt: op is op. Ter plekke zullen er per persoon twee consumpties kunnen worden gehaald. Verder zijn we bezig met wat toffe goodies om de aanwezigen mee te verblijden. De opnames zullen zaterdagochtend beginnen en naar schatting duren tot 18:00 uur. Wanneer je aanwezig wilt zijn dien je te mailen naar redactie@gamekings.tv. Zet in de header ‘televisie-uitzending’ en geef in de mail aan wie je bent en met hoeveel man je wilt komen.

Belangrijk is wel dat, wanneer je zegt te komen, niet plotseling verstek laat gaan. We rekenen op jullie en vertrouwen erop dat men zich aan zijn of haar woord houd. Check nu ‘Kom naar de opnames van Gamekings op TV!’

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerchDiscord