Menu Premium
Loading...

Kokkerellen met Jelle: Vietnam Premium Adventure editie!

12/04/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vietnam kent natuurlijk heerlijke gerechten en wij kennen Jelle! Jelle houd ook zeker van koken en samen met oude bekende Nghia duikt hij de Vietnamese keuken in. Of nouja, hij duikt de keuken van Blast Galaxy in. De arcade van Steven. Zet je pannen maar vast op het vuur en sla die buikspek maar in. Want het is tijd om te koken, bakken en braden!

Moet Koos kotsen?

Koos heeft natuurlijk een reputatie, een kokhals reputatie om precies te zijn. Op trip proeft hij de goorste dingen en dat gaat niet altijd helemaal goed. Zal hij van de kookkunsten van Jelle ook over zijn nek gaan? Jelle gaat namelijk samen met Nghia een heel lekker gerecht maken en een heel bijzonder gerecht. Als dat maar goed gaat…

Daan gaat ook lekker proeven

Daan is ook van de partij en hij gaat de gerechten ook lekker proeven. Wordt het frituren, bakken of koken? Je gaat het allemaal zien. Enkele ingrediënten die ik alvast prijs kan geven zijn: Buikspek, garnalenpasta, en een ouderwets uitje. Komkommer komt ook gewoon langs, alsof het niets is.

Wat gaan de mannen eten in Vietnam?

Heb jij nou tips over wat de mannen echt moeten eten in Vietnam? Laat het ons dan weten. Dat mag alles zijn, van slangenharten tot kippenogen. Maar ook gewoon lekkere dingen hoor. Koos,Jelle en Daan houden van lekker eten en daar gaat altijd wel een biertje bij in. Naast alle coverage over games krijg je natuurlijk ook heerlijke “foodie” content en jullie hebben daar wat in te zeggen! In de chat straks en in de comments hieronder. Jij bepaalt mee!

Heb jij ook zo lekker gesmuld van dit item, laat dan een reactie achter. Vanaf volgende week gaan we genieten in Vietnam, en daar ben jij bij, met de Gamekings! Let’s go!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch