Menu Premium
Loading...

Knack 2 Review

Google Plus Emiel Kampen
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
11/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Knack 2 is hier! De game waar menig gamer reikhalzend naar uit heeft gekeken is nu eindelijk te spelen. De eerste Knack was een launch game voor de Playstation 4 en werd door Sony behoorlijk gehyped. De wat cynische ondertoon in deze intro komt voort uit de uiteindelijke reacties op de eerste Knack-game. Zoals je destijds in de review op Gamekings.tv kon zien, viel de game simpelweg tegen. Knack bleek niets meer dan een simpele beat ‘em up die in meerdere opzichten tekort schoot. Niettemin krijgt ontwikkelaar SIE Japan Studio een kans zich te revancheren. In een week die, wat media-aandacht betreft, wordt gedomineerd door Destiny 2 moet Knack 2 zich een weg naar de huiskamer zien te banen. Of de kwaliteit van de game hier aan bijdraagt, hoor je in ‘Premium: Knack 2 Review!’

Knack is back!

Dat Knack 2 überhaupt uitkomt is door de vele kritiek op diens voorganger opvallend te noemen. Emiel geeft aan dat hij vermoed dat Mark Cerny himself heeft aangedrongen op een sequel van Knack. Shelly en Emiel hebben de game de afgelopen weken kunnen spelen en vellen nu hun oordeel. Shelly steekt haar mening over het verhaal in ieder geval niet onder stoelen of banken. Haar ferme teksten worden beaamd door Emiel, die op sommige vlakken er niettemin een andere zienswijze op nahoudt. De indiekoning van de redactie spreekt van ‘een hoop cliché’s en rare dingen’, terwijl Shelly Knack ziet als een ‘inspiratieloos karakter’. Met Knack wil Sony een nieuw Playstation-icoon de wereld in brengen, maar de kwaliteit van de games lijkt hierin een bottelnek te vormen. Knack is in Europa op 6 september uitgekomen en wordt logischerwijs uitgegeven door Sony zelf.

Wat is jullie mening over Knack 2? Hebben jullie de eerste game gespeeld? En kunnen jullie je vinden in de kritiek van Shelly en Emiel op de game? Laat je horen in de comments onder ‘Premium: Knack 2 Review!’

Loading...
 • RomeoNovember

  Knack 2 baby

  • JJ

   It’s a mastapiece! – Dunkey

   • Mark Rutte

    Kkgame

  • Mark Rutte

   Kk knack

 • haenkie

  Voor de ervaren gamer is Knack niks. Maar voor coop met vrouw of vriendin die eerst naar de controller moet kijken voordat ze weet waar driehoekje zit, is het top. Zelfs die quicktime events zorgen ervoor dat ze de layout van de controller iets meer onder de knie krijgt. Met als bonus dat de kids het fantastisch vinden om mee te kijken. Meest positieve van deze game is dat je geen punishment hebt als je dood gaat, waardoor snel gefrustreerde mensen het wel trekken.

  Ik heb knack 2 ook direct aangeschaft en vermaak me prima, maar zal het nooit in mijn eentje spelen.

 • ??
  • Mark Rutte

   Je moeder

 • FR1908

  Zijn jullie nou de beste game van 2017 aan het afkraken ?? FOEI , ga je schamen

  • Mark Rutte

   Je oma

 • Steez977

  Cool … lekker een co-op game … wel es checken. zie toch her en der toch meer positieve reviews dan bij GK. We kunnen niet allemaal Destiny addicts zijn.

  • Mark Rutte

   Val dood

 • Dreef

  Ik vind de review wel erg negatief. Inhoudelijk hadden ze meer met de personages en het verhaal kunnen doen. Maar dat is bij veel blockbuster games toch precies hetzelfde?
  Mijn vriendin speelt de game op een PS4 Pro en dat ziet er grafisch toch wel gelikt uit hoor.
  Nee, deze review komt echt over als een verplicht nummertje waar niemand zin in heeft.

  • Duchess

   “een verplicht nummertje waar niemand zin in heeft.”

   Zelfde als de game dus.

 • Pascal Tettero

  het vecht gedeelte is wel redelijk gewoon iets als double dragon, maar de rest lijkt me niks. heb het ook nooit gespeeld

 • Knack 1 was helemaal zo slecht niet. Het was geen system seller maar een game waar ze wilden laten zien hoeveel particles er tegelijk op het scherm konden shinen op de ps4. Het was een vermakelijk spel. Ik denk dat ik deel 2 ook wel een keer wil spelen. Dat het jullie niets interesseert kan maar toen ik zag dat jullie deze game zouden reviewen wist ik al meteen wat jullie gingen zeggen.

  Het is gewoon een platformer waar je niet te veel achter moet zoeken.

  Jullie doen negatief om negatief te doen. Niemand wilde deze review doen en dat kan je wel zien aan jullie reactie. Waarom dan eigenlijk een Premium item als jullie het niet eens serieus nemen?

 • optimuspecs

  Ik den dat Knack 2 vooral door Marc Cerny gepushed is. Het verhaal had veel beter kunnen zijn, maar ik heb wel de indruk dat de gameplay bij Knack 2 veel beter is dan deel 1.

  Jammer dat de karakter geen ” charisma” heeft van een Curby of Ori. Misschien toch leuk voor de wat jongere gamers. Niet te jong want kan best uitdagend zijn.

 • Redouan

  Heb deze game gratis kunnen downloaden in de ps store dus voor 0 euro vind ik het een prima game ;). Elk ander bedrag zou ik er niet voor over hebben hoor

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord