Menu Premium
Loading...

‘Klussen met kijkers’: Gamekings zet MAG CH130 X gaming chair in elkaar

25/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

We hebben een probleem bij Blammo op kantoor. Een ergonomisch probleem. Onze bureaustoelen zijn na ruim 10 jaar trouwe dienst meer dan op. Leuningen zitten los, duct tape all over the place, ze wiebelen, het leer laat los. Kortom, het is een drama. Een van onze vaste partners MSI zag het bij een bezoek en kwam met een oplossing. Zij konden nieuwe MAG CH130 X gamingstoelen leveren als we ten eerste die oude bouwvallen er uit flikkerden. En ten tweede ze zelf in elkaar gingen zetten. Dat eerste was natuurlijk geen probleem. Liever vandaag dan morgen nog. Het tweede punt was een ander verhaal. De stoelen kwamen namelijk aan op een dag dat JJ alleen op kantoor was. Terwijl het binnen en buiten 30 graden was. Hoe slaagt de veteraan van de redactie erin om de tien stoelen toch in elkaar te krijgen?

De MSI MAG CH130 X gaming chair moet onze ruggen redden

De tweede vraag was wat we qua stoel binnen kregen. Hopelijk kwaliteit en in een mooie kleur. De website van MSI  wist ons het volgende te vertellen: ‘De MAG CH130 X gamingstoel is geïnspireerd op een racewagenstoel. De druk op het lichaam wordt volledig losgelaten door de ergonomisch gestroomlijnde contouren, waarbij de ruglijn volledig aansluit op de wervelkolom en het hoofd. Voor meer comfort en steun is een gebogen hoek toegevoegd bij de schouders en heeft de zitting een verlengde diepte van 57 cm. Met de MAG CH130 X gaming chair kunnen gebruikers de rugleuning tot 150 graden achterover kantelen. De 60 mm krasbestendige wielen zijn duurzaam en de eendelige vijf-sterren stalen basis heeft een gewichtscapaciteit van 150 kg.’

Raakt JJ gefrustreerd en sloopt ie de boel of is in elkaar zetten een fluitje van een cent?

Klinkt eh, goed toch? Als je tenminste het groot Nederlands woordenboek der PR er bij hebt genomen. Maar goed, we konden het zelf uitproberen, mits JJ die stoelen allemaal in elkaar kreeg. Maar je kent JJ, die geeft niet snel op. Weet hij mensen er bij te halen om te helpen? Lukt het hem om alles ook goed in elkaar te zetten of raakt ie dermate gefrustreerd dat ie de boel sloopt? Je gaat het zien en zeker ook horen in deze video over de stoelendans op een warme donderdagmiddag in Amsterdam.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch