Menu Premium
Loading...

Klimmen, klauteren en bouwen in LittleBigPlanet 3

04/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor inmiddels het derde deel in de serie van Sackboy. Shelly en Pascal bespreken LittleBigPlanet 3, die verrassend genoeg veel nieuws heeft te bieden.

LittleBigPlanet 3 is een puzzel-platformer waarbij je puzzelend van links, rechts, onder en boven door de wereld heen moet klauteren. Ditmaal word je geholpen door drie maatjes, die allemaal natuurlijk hun eigen skill hebben om jou door het level heen te manoeuvreren. Vliegen, groter worden en krimpen zijn een aantal van die skills. Zoals in iedere LittleBigPlanet, kun je natuurlijk ook in dit deel aan de slag gaan om jouw eigen levels te bouwen en kun je die van elkaar spelen. Er zijn dit keer nog veel meer opties aanwezig en je kan in plaats van drie lagen nu maar liefst zestien lagen bouwen. Genoeg ruimte dus voor creativiteit!

Ben jij al twee delen flink aan het klimmen, klauteren en vette levels aan het bouwen? Of ben je hier niet aan toegekomen? Dan is LittleBigPlanet 3 misschien wel wat voor jou. Check dus snel dit item om alle nieuwe features en de review van de game te checken!

Ontwikkelaar: Sumo Digital
Uitgever: Sony Computer Entertainment
Platform: PlayStation 4 en PlayStation 3

Klimmen, klauteren en bouwen in LittleBigPlanet 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch