Menu Premium
Loading...

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe Review

11/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Onze fijne roze blobber-held is terug in Kirby’s Return to Dream Land Deluxe op de Nintendo Switch! Het betreft de remaster van de gelijknamige game op de Wii. We hebben op de redactie een zwak voor deze ietwat gezette, of moet je tegenwoordig zeggen, enorme roze zuigende blubbert. In deze game kun je met vier spelers tegelijk aan de slag, maar natuurlijk ook gewoon in je uppie. En dat is exact wat Huey en JJ hebben gedaan op hun respectievelijke Switch. Ze speelden het platformavontuur en checkten de nieuwe vaardigheden, de nieuwe minigames en de extra mode waarin je met sidekick Magolor aan de slag kan. Dit is de Kirby’s Return to Dream Land Deluxe review.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe review: Voor wie is deze game eigenlijk bedoeld?

De game heeft natuurlijk een verhaal en die doen we hier even uit de virtuele doeken. Wanneer Magolors ruimteschip crasht op de planeet Popstar, is het aan Kirby en zijn vrienden om te hulp te schieten! Help Magolor om alle onderdelen van zijn ruimteschip te vinden die verspreid zijn door heel Dream Land. Je platformt jezelf een weg door snikhete woestijnen tot aan de donkere diepten van de zee. Klinkt allemaal duidelijk des Nintendo’s, maar hoe uitdagend is de platformactie en voor welk type gamer is het spel bedoeld? Het antwoord op die vragen krijg je in deze video.

Kruip in de roze huid van Kirby

Huey en JJ kropen voor deze review in de huid van Kirby of een van de andere speelbare personages. En dan hebben we het over koning Dedede, Meta Knight, bandana-Waddle Dee of Kirby in een andere kleur. Hoe is hen Kirby’s Return to Dream Land Deluxe bevallen? Met name Huey is een enorme platform fan en dus is het interessant te weten of deze kenner blij werd van het spel.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch