Menu Premium
Loading...

Kirby’s Blowout Blast Review

12/07/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

“What the fuck is Kirby’s Blowout Blast nu weer?” vraag je jezelf nu vast af. Nou dat is dus een kek nieuw spelletje die in de 3DS E-Shop te vinden is. Maar naast dat Shelly en Emiel deze game gaan bespreken, gaan ze ook eens even speculeren over de toekomst van de 3DS en heel filosofisch doen over het wel of niet bestaan van de Nintendo 3DS. Glitch in de Matrix? Illuminati confirmed? Hebben we al die 3DS games gespeeld op een handheld die niet eens bestaat? Besta ik wel? Of bedoelt Emiel het toch anders? Je ziet het in deze Kirby’s Blowout Blast Review.

Kirby slikt niet

Kirby’s Blowout Blast is dus een kleine game die je voor zeven ekkies op kunt pikken in de E-Store. En verwacht er ook niet al te lang mee bezig te zijn want Emiel had hem dus in de trein van Haarlem naar Utrecht van begin tot eind uitgespeeld. De game is dus een soort ode aan Kirby’s Dreamland en geen volwaardig nieuw deel. Maar je kunt natuurlijk weer aan alles zuigen wat los en vast zit, en het daarna uitspugen. Want Kirby slikt niet.

Maar alle gekheid op een stokje. Laat ons weten of je de game gaat halen of dat je überhaupt nog een 3DS hebt in de comments down below.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch