Menu Premium
Loading...

Kirby and the Forgotten Land Review – Kopen, budgetbak of slopen?

02/04/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nintendo heeft wereldwijd een immense fanbase opgebouwd. Met dank aan al hun toffe karakters. Één van de bekendste karakters uit het Nintendo-universum is de kleine roze blob. We hebben dan natuurlijk over Kirby. En dat is precies waar JJ en Huey het vandaag over gaan hebben. Want hoe is Kirby’s game hen bevallen? Is het leuk voor het wat bredere publiek? Of is de game gemaakt voor diehard Nintendo fan? En de belangrijkste vraag, raden de twee het aan om het spel te kopen, te wachten tot de titel in de budgetbak komt of om het te slopen? Je ziet en hoort het allemaal in de review van Kirby and the Forgotten Land.

Op avontuur in Kirby and the Forgotten Land

Wat maakt deze game zo uniek vergeleken met andere games van Kirby? Is het leuk om te spelen? En is dit meer voor de jongere generatie of ook prima te spelen voor volwassenen als JJ en Huey? En daarbij, waarom dan? Want wat kun je allemaal in de game doen? Hoe zijn de omgevingen en levels? Heeft het inhoudelijk een leuk verhaal? Of is het gewoon lekker spelen en kijken wat er allemaal aan de hand is? In deze review krijg je het antwoord,

Kopen, budgetbak of slopen?

Snappen we dat Kirby zoveel fans heeft? En zien we de Nintendo magie in dit spel terug? Met aan het einde altijd de vraag: raden we het aan om dit spel te gaan kopen? Of is het ondanks dat je van Nintendo altijd veel kan verwachten, toch iets voor de budgetbak? Of is de game gewoon niets voor ons. En kan het linea recta de sloop in. Je gaat in deze video horen en zien hoe wij over deze titel denken. Welkom bij de review van Kirby and the Forgotten Land.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch