Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX Review

26/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Melle gaan tijdens deze Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX Review terug in de tijd naar een periode van nostalgische magie. Het is maar liefst elf jaar geleden dat Kingdom Hearts voor het eerst de harten van vele gamers verwarmde, door de Square Enix-personages met de wereldberoemde Disney-figuren te combineren, en nu is de oude favoriet terug op de PlayStation 3. Of deze HD ‘remix’ iets is waar Melle en Skate op zitten te wachten, vertellen ze je hier!

Met name Skate was vroeger een groot fan van de Kingdom Hearts-franchise. De muziek en de magie van Disney werden perfect gecombineerd met de RPG- en platform-gameplay die we kennen van Square Enix-games. Melle is in het afgelopen decennium door de vele games die er in deze periode zijn uitgegeven gewend geraakt aan de steeds betere graphics en gameplay. Het is nog maar de vraag of deze HD-versie van de oude games aan zijn standaarden voldoen.

De release van Kingdom Hearts HD 1.5 ReMIX is voor sommigen misschien niet waar ze op zitten te wachten, doordat eerder op de E3 al Kingdom Hearts 3 aankondigd werd. Helaas laat die game nog even op zich wachten, maar als je in een nostalgische bui bent kun je jezelf zeker vermaken tot aan de release van de échte HD-versie van Kingdom Hearts op de next-gen consoles. Melle en Skate hebben in ieder geval niet heel veel te zeggen over Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, maar of dat positief of negatief is kun je hier zien.

Developer: Square Enix
Uitgever: Square Enix
PlatformPlayStation 3
Kingdom Hearts HD 1.5 Remix Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch