Menu Premium
Loading...

Kingdom Hearts 3 komt uit op 29 januari en dit is waarom wij siked zijn

06/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Is het dan eindelijk zover? Gaat het dan eindelijk gebeuren? Is het moment aangebroken dat we dan eindelijk aan de slag kunnen met het langverwachte derde deel van Kingdom Hearts? Nee, helaas nog niet. We moeten nog heel even geduld hebben. Maar over een kleine drie weken op 29 januari kan iedereen helemaal los gaan met Kingdom Hearts 3. De redactie is een beetje gesplitst als het gaat om Kingdom Hearts. Een deel vind het maar een spel voor kinderen. Niemand betwijfelt de kwaliteit van de game. Maar hoe kun je een spel waar je met Elsa zit te dansen en Mickey Mouse achter zijn reet aan loopt nou serieus nemen? Gelukkig zijn er ook mensen op de redactie die het spel wel tof vinden. Daarom zijn Koos & Yun aangeschoven om het te hebben over hun liefde voor Kingdom Hearts en waar dit nou eigenlijk vandaan komt.

Kingdom Hearts is de perfecte mix van Square Enix & Disney

De wereld van Disney heeft voor velen een gigantische rol gespeeld in hun jeugd. Want zeg nou eerlijk, wie is er niet mee opgegroeid? Ook de Final Fantasy games zijn als gamer niet meer weg te denken als je een fan bent van Japanse RPG. Zou het niet ontzettend wreed zijn als beide dingen samen komen in één game? Daar dachten waarschijnlijk meer mensen. En dat is maar goed ook. Anders zouden we nu geen Kingdom Hearts hebben.

Waar te beginnen?

Kingdom Hearts heeft in de afgelopen jaren een flink aantal releases gehad. Je hebt natuurlijk deel één, twee en nu ook deel drie die eraan zit te komen. Maar daar tussen zitten nog talloze prequels, sequels en andere verhaallijnen. Je weet niet waar je moet beginnen. Het vervelende is dat de games verspreid zijn over verschillende platformen. Van de Nintendo DS, tot aan de PlayStation Portable en zelfs op mobiel. Het is dus niet zo eenvoudig als je een groot Kingdom Hearts liefhebber bent en alles zou willen spelen. Gelukkig is het spel ook prima te volgen als je alleen de hoofddelen hebt gespeeld.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch