Menu Premium
Loading...

Kingdom Come: Deliverance Preview

15/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de games die dit jaar in de nadrukkelijke belangstelling staat is Kingdom Come: Deliverance. De game van Tsjechische makelij geldt inmiddels een beetje als een ‘media darling’. Ook Boris heeft al meerdere malen aangegeven Kingdom Come: Deliverance te zien als een van de games waar hij het meest naar uitkijkt. Het feit dat hij afgelopen week de kans kreeg de game uitgebreid te bevingeren, deed ‘de kale B’ meer dan goed.┬áBoris was niet de enige die met Kingdom Come aan de slag mocht. Ook Jelle was aanwezig en kon aan de slag met de nieuwe titel van Warhorse Studios. In dit item gaan de heren uitgebreid in op hun ervaringen. Benieuwd naar wat ze te zeggen hebben? Check dan nu deze Kingdom Come: Deliverance Preview!

Boris en Jelle hyped voor Kingdom Come: Deliverance

De heren zijn afgelopen week afgereisd naar het verre Amsterdam-West. Nadat ze enkele overheerlijke brownies naar binnen hebben gestouwd, zijn de Gamekings aan de slag gegaan met Kingdome Come: Deliverance. De heren hebben ontzettend veel zin in Kingdom Come: Deliverance. Boris spreekt van een rasechte adventure game, terwijl Jelle meer naar de term ‘role playing’ neigt. Het realisme in de game is wat deze titel anders maakt dan populaire RPG’s als Fallout 4, The Elder Scrolls V: Skyrim en The Witcher 3. Boris geeft aan dat hij deze games kan waarderen, maar zijn hart gaat toch echt harder kloppen bij meer realisme. Laat dat nou precies zijn wat deze game brengt.

Kijken jullie ook zo uit naar Kingdom Come: Deliverance? Hoe kijken jullie tegen een realistische middeleeuwse setting aan? Het zal weer eens wat anders zijn dan populaire actie RPG’s als The Elder Scrolls V: Skyrim en The Witcher 3. Laat je horen in de comments onder deze Kingdom Come: Deliverance Preview!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch